5 bin genç CHP'ye katılıyor

5 bin genç CHP'ye katılıyor
5 bin genç Kılıçdaroğlu'nun katılacağı törenle CHP'ye katılıyor.
CHP İstanbul İl Başkanlığı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda 5 bin genci parti saflarına katarak kutluyor.

KILIÇDAROĞLU KATILIYOR

CHP İstanbul İl Başkanlığı, 19 Mayıs’ta Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Gençlik Festivali düzenleyecek.
Grup Günebakan, Kıraç ve Niyazi Koyuncu’nun sahne alacağı festivalde işçisinden öğrencisine, kağıt toplayıcısından garsonuna, akademisyeninden sanatçısına 5 bin gence parti rozeti takılacak.

CANPOLAT: ‘GENÇLİK DEMEK GELECEK DEMEKTİR’

Gençlere rozetlerini bizzat CHP Genel Başkanı’nın takacağını belirten CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, “CHP İstanbul’da göreve geldiğimiz günden itibaren başlattığımız üyelik seferberliğini şimdi 5 bin gencimizi saflarımıza katarak taçlandıracağız. Gençlik demek gelecek demektir. Kurucu Genel Başkanımız, Ulu Önder Atatürk de bu ülkeyi gençlere emanet etmişti. Gençlerimizi partimize katarak bir anlamda Ulu Önderimizin vasiyetini yerine getireceğiz” bilgisini verdi.

Düzenleyecekleri etkinlikte 19 Mayıs’ı coşkulu bir şekilde kutlayacaklarını vurgulayan Canpolat, “Avrupa yakasından etkinliğimize katılacak gençlerimiz, ellerinde CHP ve Türk Bayraklarıyla, vapur ve teknelerle Yoğurtçu Parkı’na geçecekler. Etkinliğimizde özellikle demokrasi, özgürlük ve laiklik temalarını öne çıkaracağız. Cumhuriyet ve demokrasinin yılmaz savunucu olduğumuzu vurgulayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.