AK Parti Çatalca’da kan kaybediyor!

AK Parti Çatalca’da kan kaybediyor!
Çatalca’da son bir haftadır yoğun bir şekilde AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayları programları yapılmaya başlandı ve vatandaşlarla buluşmaları sağlanmaya çalışılıyor.

Mahalle mahalle gezen AK Parti Milletvekili Adayları, İlçe Başkanı Savaş Barutçu, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe yönetiminin mahallelerde hoş karşılanmadığı gözleniyor.

 En son olarak geçtiğimiz gün Çatalca Halk Eğitim Merkezinde Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç’ın da bulunduğu bir Danışma Meclisi gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllarda salonların almadığı AK Partili üyeler, şimdilerde yapılan toplantılara rağbet göstermezken salonun dolmadığı hatta bir çok koltuğun boş kaldığı görüldü.

 Yapılan toplantılara ve programlara eski İlçe Başkanı Selim Güçbilmez’in sık sık katılması “ Acaba seçimlerden sonra ilçe başkanlığına tekrar aday mı?” yorumlarına sebep olurken, yerel seçimlerde alınan başarısızlık ile ilgili en fazla suçlanan isim olmuştu.

 AK Parti’nin 7 Haziran 20015 Pazar günü yapılacak seçimlerde Çatalca’da büyük oranda oy kaybedeceği en çok konuşulan konu oldu. Çatalca’da AK Parti’nin kaybedeceği vatandaşça iddia edilen oyların hangi partiye kayacağı noktasında seçmenin kararsız olduğu gözleniyor. 

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.