AK Parti'de Seçim Sloganı 'İstikrara Oy Verin' Olacak

AK Parti'de Seçim Sloganı 'İstikrara Oy Verin' Olacak
AK Parti 1 Kasım seçim stratejisini netleştirmeye başladı. İki ayaklı yürütülecek kampanyada AK Parti seçimlerde vatandaşa ' İstikrara oy verin' diyecek.
Seçim kampanyasının ana sloganı 'İstikrara oy verin' olacak. Seçimlerde ekonomik vaatler ön plana çıkacak. Her il için ayrı ekonomik programlar hazırlanıp o illere yapılacak büyük projeler anlatılacak.
KAMPANYA İKİ AYAKLI OLACAK

AK Parti 'de bu haftadan itibaren seçim çalışmaları yoğunlaşacak. AK Parti öncelikle aday adaylarının başvurularını bu hafta tamamlayacak. Bir yandan da seçim kampanyasına yönelik çalışmalara hız verilecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu 'nun seçim çalışmalarına ilişkin parti kurmaylarıyla geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği toplantıda seçim kampanyasının 'istikrar' ve 'ekonomik vaatler' olmak üzere 2 ayaklı olması konusunda görüşbirliğine varıldı. Buna göre AK Parti seçimlerde vatandaşa ' İstikrara oy verin' diyecek.

3 DÖNEMLİKLER SAHAYA

Bu kapsamda taşeron işçiler, emeklilere yönelik seçim vaatleri, her ilde yapılacak en az 2-3 büyük proje seçim meydanlarında anlatılacak. AK Parti 'nin bu seçimde en büyük kozu, 7 Haziran seçimlerinde 3 dönem kuralına takıldıkları için aday gösterilmeyen isimler olacak. Bülent Arınç, Faruk Çelik, Mehdi Eker, Ali Babacan, Taner Yıldız gibi isimler 1 Kasım seçimlerinde başta büyükşehirler ve kritik iller olmak üzere liste başı yapılacak.

DAVUTOĞLU 30 BÜYÜKŞEHİRE GİDECEK

Başbakan Davutoğlu, zaman darlığı nedeniyle 81 ilde miting düzenleyemeyecek. Davutoğlu öncelikle 30 büyükşehire gitmeyi planlıyor. Davutoğlu, AK Parti 'nin oy kaybettiği başta Diyarbakır, Şanlıurfa gibi Doğu ve Güneydoğu illerinde de miting yapacak. Meydanlarda vatandaşa neden tekrar seçime gidildiği de anlatılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.