AK PARTİ MAHALLE ÇIKARMASI YAPTI

AK PARTİ MAHALLE ÇIKARMASI YAPTI
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mahmut Övür ile birlikte seçim çalışmalarına Küçük Sinekli, Büyük Sinekli ve Kurfallı Mahallelerinde dev
AK Partili heyet Küçük Sinekli Mahallesi Muhtarı Turgut Demiroğlu’nun eşliğiyle Mahalle Sakinleri ile Küçük Sinekli Tarımsal Kalkınma Kooperatifinde buluşarak soru görüş ve önerileri dinlediler. Ardından Büyük Sinekli Muhtarı Sezgin Erdin’i ve Mahalle Kahvehanesini ziyaret ederek vatandaşlarla hasbihal ettiler. Son olarak Kurfallı Mahallesi Muhtarı Yılmaz Sütçü’nünde katılımıyla Kurfallı Mahalle Sakinleri ile kahvehane sohbetinde buluştular.

Daha yapılacak çok işimiz var 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral; “Öncelikle bu güzel karşılamanız için çok teşekkür ediyorum. Sizlerin de bildiği gibi seçim arifesindeyiz, bu seçim diğer seçimlerden çok daha önemli, Türkiye’nin önünü açacak olan bu seçim bu saatten sonra Türkiye’nin mücadelesidir.

Bizler AK Parti Hükümeti olarak çok şeyler yaptık 13 yıl boyunca, Türkiye’de İstanbul’da yaptığımız sağlık ve eğitim yatırımlarının yanı sıra otoyollar, köprüler, tüneller yaptık. Bunlar nasıl oldu tabi ki çok çalışarak oldu ve daha yapılacak çok işimiz var. 

Biz kendi silahımızı yaptık, tankımızı yaptık üretebilir hale geldik. Konu milliyetçilikse AK Parti’nin yaptıklarına bakmak lazım. Hepimiz bu vatanın, bu toprakların çocuklarıyız. Bugün dul hanımlarımız, engelli kardeşlerimiz ve engelliye bakan vatandaşlarımız maaş alıyor. Öncesinde engelli vatandaşlarımız evlerinde saklanıyorlardı. 

AK Parti’den önce batık bir hükümet vardı

AK Parti hükümetinden önce, çalışan insanlar olarak batmış bir SGK ile karşı karşıyaydık bir zamanlar. Ana muhalefet partisinin genel başkanında başında bulunduğu batık bir hükümet vardı.

Bugün Silivri’de gayet güzel, sıra beklemediğimiz, her türlü sıkıntımızı ücretsiz olarak çözdüğümüz bir Devlet Hastanemiz var. Öncesinde 24 okul varken, şimdi 84 okulumuz var Silivrimizde. Bir lafımız var onlar konuşur AK Parti yapar, evet biz laf değil icraat üretiyoruz, hizmet üretiyoruz.

Silivri’ye doğalgaz geleceğine kim inanırdı, şuan Kurfallı Mahallemizin doğalgaz ihalesi yapıldı. Silivriye İstanbul Büyükşehir Belediyemiz (İBB)  tarafından 1.2 milyar yatırım yapıldı.2016 yılından itibaren Arıtma Tesislerimizin aktif hale gelmesiyle Silivrimiz pırıl pırıl bir denize, turizm açısından canlanmaya ve ekonomik kalkınmaya kavuşacak.

Silivri Belediyesi çok itibarsız işlerle gündemde

Ben burada yaşayan bir vatandaş olarak söylüyorum yaklaşık iki haftadır Silivri Belediyesi hem ulusal basında hem de yerel basında çok itibarsız işlerle gündemde. Bulgaristan’da aracı kumarhanede görüntülendi, ulusal basına çıktı. Sık sık Bulgaristan’a kumar oynamaya giden bir Belediye Başkanımız var maalesef. Bunu ortaya çıkaran kendi partilerinin Meclis Üyesidir. Buda yetmedi yerel basında Silivri Belediye Başkanı ve oğlu Silivri halkının parasıyla alınan yakıtı kullanıyor. Dedikodu değil ispatlı, belgeli peki harcadıkları paralar kimin parası, vatandaşın parası. 

Kendi kendilerini rezil ediyorlar 

Silivri Belediye Başkanının danışmanı olan zatın taciz içeren ses kayıtları yayınlandı. Bunları biz yapmadık kendi kendilerini rezil ediyorlar. Bizim Silivrimiz böyle konularla gündeme gelmemeli, bir belediye hizmetleriyle yaptıklarıyla gündeme gelmeli ama maalesef hepimiz umudumuzu yitirdik. 

Bir daha dikkat çekmek istiyorum ki İBB’nin sorumluluk alanında bulunan yerlerde çalışıyoruz, vatandaşlar Silivri Belediyesinin yapması gereken hizmetleri de bizden bekliyor. Halkımızda haklı çünkü belediyenin taş üstüne bir taş koyduğunu kimse görmedi. O makamı vatandaşlar hizmet almak için verdi gördükleri ve yaşadıkları suistimalden öteye geçmedi. Diyorlar ki belediyemizin parası yok, İBB bize yardım etmiyor. Geçen hafta İBB Başkanımız Sayın Kadir Topbaş geldi, İBB Silivri Belediyesine 5.11 milyar para verdi. Hangi partiden olursa olsun her ilçe belediyesi muhtarlık ve ilçe nüfusuna oranla, hükümetten pay alır ve belediye bu paranın bir bölümünü köylere harcamak zorunda, ne hizmet gördünüz siz söyleyin. Bu paraların nerelerde, hangi hizmetlerde harcandığı önemli, İstanbul’un en borçlu belediyesi maalesef ki Silivri Belediyesidir.

AK Parti Silivri’ye yatırımlar getirdi

Geçen haftalarda buuranın imar sorunu olduğu için Çevre ve Şehircilik Bakanımız İdris Güllüce’yi ağırladık. Başkan Bakan’ın olduğu yere ben gelmem demiş. Demek ki Silivri’nin bir sıkıntısı yok bırakın görüşmeyi, yüz yüze gelmeyi bile istemediğine göre. Geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan elinde sürekli projeler üreterek, dosyalarla gezerek Silivri’ye yatırımlar getirdi. Şimdi ki belediyenin tek işi çalalım oynayalım, festivaller yapalım” şeklinde konuştu. 

Konuşmasını gerçekleştirmek üzere söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mahmut Övür; “ Sayın İlçe Başkanımız Bölgemizde yapılan hizmetleri ve yaşanılan sorunları paylaştı bizimle. Bugüne kadar önemli seçimlerden geçtik ama önümüzdeki 7 Haziran Genel Seçimini Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan seçim olarak görüyorum ben, bu sebeple hepimiz üstümüze düşen görevleri yapmalıyız. Hedef 2023 diyoruz. Cumhuriyetimizin demokrasiyle buluşmasının 100. Yılında örnek bir ülke olmak adına desteklerinizi bekliyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.