Ak Parti tam kadro bayram ziyaretleri yaptı

Ak Parti tam kadro bayram ziyaretleri yaptı
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Ramazan Bayramı programı kapsamında, bayramın ikinci günü, Büyükçavuşlu, Değirmenköy, Gümüşyaka, Çanta, Sayalar, Çayırdere, Beyciler, Küçüksinekli, Büyüksinekli,Büyükkılıçlı, Küçükkılıçlı, Seymen, Fenerköy, Alipaşa, Akören
Bayramlaşma ziyaretlerine AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa eski Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri de katıldı. 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN AK PARTİYE TEŞEKKÜR

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve beraberindeki heyetin köy ve mahallelere yaptığı bayram ziyaretinde, AK Partili heyet gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılandı. Özellikle mahalle muhtarları ve bazı mahalle sakinleri AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş’a mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek çeşitli ikramlarda bulundular. Karakaş’a yapılan hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar Ramazan Bayramında da kendilerini unutmayarak ziyaret ettikleri için de ayriyeten teşekkür ettiler. 

KARAKAŞ “ BAYRAMDAN SONRA ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANACAK”

Yaklaşık 30 kişilik bir heyetle mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bayramlaşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, mahalle sakinlerinin ilgisinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “ Ramazan Bayramı süresince ilçemizde bulunan bütün köy ve mahalleleri ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla bayramlaşıyoruz. Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın bize çok samimi yaklaşımları ve ilgileri var. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak seçimden seçime değil , vatandaşlarımızın iyi gününde, kötü gününde, bayramında her zaman yanındayız. Bizler onların dertleri ile dertlenen ve onlara hizmet etmek için gece, gündüz fark etmeksizin hizmet  her zaman yanındayız. Köylerden mahalleye dönüşen ve artık, doğalgazı, alt yapısı, arıtması ile tamamen modern mahalleler haline gelen bölgelerimize hizmetlerimiz devam edecek. Bayramdan sonra mahallelerimizde devam eden doğalgaz ve alt yapı çalışmalarımız hızlanacak. Asfaltlama programımız güncellendi. Bir çok yolumuz programa alındı.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.