AK Parti'de yıldız savaşları

AK Parti'de yıldız savaşları
2015 seçimlerinde 31 milletvekilinin seçileceği 3. Bölge'den 252 kişi AK Parti'den aday adayı oldu
 Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Esenyurt, Güngören, Küçükçekmece ve Silivri ilçelerinden oluşan 3'üncü bölgede, AK Parti'den milletvekili olmak isteyenlerin sayısı 252'yi buldu.

Son seçimlerde aynı bölgeden seçilen 28 milletvekilinden 15'i AK Parti sandalyesine oturmaya hak kazanmıştı. 7 Haziran'da gerçekleşecek genel seçimler öncesinde ise bölgeden milletvekili olmak isteyen farklı isimler göze çarpıyor. Bölgeden milletvekili aday adaylığına başvuranlar arasında; Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Şentop, Nureddin Nebati ve Mehmet Muş, AK Parti kurucularından Ayşe Böhürler, AK Parti eski İl Başkanı Aziz Babuşçu ile İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Zengin yer aldı.

 

Yalnızca 1 isim adaylıktan çekildi

252 kişinin aday adaylığı için başvurduğu 3'üncü bölgede yalnızca bir isim aday adaylığını geri çekti. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli'nin babası olan Bekir Ceceli aday adaylığı başvurusunu geri çekerken, 2011 seçimlerinde bölgeden seçilen isimlerden bazıları da aday adaylığı başvurusunda bulunmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.