AKP toplantılarında hırsızlığı soracaklar

AKP toplantılarında hırsızlığı soracaklar
MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, partisinin Milletvekili Aday Adayı Arzu Erdem'in Küçükçekmece Radisson Sas Oteli'nde oragnize ettiği etkinlikte AK Parti iktidarına verdi veriştirdi.
MHP  İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, partisinin Milletvekili Aday Adayı Arzu Erdem'in Küçükçekmece Radisson Sas Oteli'nde oragnize ettiği etkinlikte AK Parti iktidarına verdi veriştirdi. Ülkü Ocakları mensupları ve MHP'lilerden AK Parti'nin toplantılarına gitmelerini isteyen Karataş, “Hem genç kardeşlerim hem hanım kardeşlerim, AKP'nin toplantılarına gidecekler. Oralarda ki milletvekili adaylarına bütün bu yozlaşmayı, hırsızlığı soracaklar” dedi. Karataş Ayrıca eski Bakan Egemen Bağış'ın Bakara Suresi ile dalga geçen sözlerini hatırlatarak, “Hepinizden beklentimiz, “makaracılara” yanıt vermenizdir” diye konuştu 


Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Arzu Erdem, Küçükçekmece Radisson Sas Oteli'nde düzenlediği kahvaltılı toplantıyla partililerle bir araya geldi. Erdem'in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'ın yanı sıra MHP'nin üçüncü bölge içerisindeki ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. Erdem'in milletvekili aday adaylığı nedeniyle kendisine başarılar dileyen İl Başkanı Karataş, bütün milletvekili aday adaylarının kendileri gibi tek amaçlarının MHP iktidarı olduğunu belirterek, “MHP Türkiye'nin son kalesi haline gelmiştir” yorumunda bulundu. 

Ülkemi karanlıktan kurtarmak istiyorum
Kahvaltının ev sahipliğini üstlenen Aday Adayı Arzu Erdem, nihai hedefinin MHP'nin başarısı olduğunu belirtirken, kendisine bu yolda destek veren herkese de ayrı ayrı teşekkür etti. “Bir Türk annesi olarak, duyarlı bir eş olarak ve bir akademisyen olarak yola çıktım” ifadelerini kullanan Erdem, partisinin Türkiye için büyük bir öneme sahip olduğuna vurgu yaptı. MHP'nin Türkiye için tek çare haline geldiğini belirten Erdem, “Ülkemi karanlıktan kurtarmak istiyorum. Ülkemizi karanlıktan kurtaracak olan yegane parti ise MHP'dir. Adım adım karanlığa sürüklenen Türkiye'yi aydınlığa çıkarmak için biz bu yola baş koyduk ve ileriye gitmek istiyoruz” diye konuştu. 

AKP bitmiş durumdadır
Siyasi iktidara da yüklenen Erdem, “AKP iktidarı bugün baktığınız zaman bitmiş bir noktadadır. İşsizlik ciddi boyutlara ulaşmış, ekonomik kırılmalar ve krizler işverenlerin belini büker hale gelmiştir. Diğer yanda insanlarımız demokrasi ve adalete adeta hasret bir vaziyet kazanmıştır. Kadınlarımız ise hemen her gün şiddet cinayetlerine kurban gitmektedir. Bu karanlık yoldan ülkemizi MHP'yi iktidara taşıyarak çıkmak istiyoruz. Türkiye'yi felaketten kurtarmak gibi tarihi bir misyonumuz vardır. Bu nedenle hepinizin desteklerini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Tek derdimiz iktidar olabilmek
Milletvekili aday adayı Arzu Erdem'in ardından konuşma yapan MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş da, bütün milletvekili aday adayları gibi Erdem'in de kendileri için çok kıymetli ve değerli olduğunu söyledi. Bölgede 105 tane MHP'li aday adayı olduğunu anımsatan Karataş, “Arzu hanımda bu kardeşlerimizden birisi olarak bu yarışın içerisinde. Ben MHP İl Başkanı olarak kendisine bugüne kadar göstermiş olduğu çalışma ve gayretler için özellikle teşekkür ediyorum” dedi. Partilerinin bütün milletvekili aday adaylarının ve kendisinin tek hedefinin MHP iktidarı olduğunu söyleyen Karataş, “Bizim parti olarak tek hedefimiz gibi tek derdimizde iktidar olabilmektir. Önce ülkem diyenler, önce milletim diyenler, her zaman partimizin derdine ve hedefine ortaktır” şeklinde konuştu. 

Münafık bir iktidar var!
7 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimler hakkında da ayrı bir parantez açan Karataş, genel seçimlerin Türkiye için hayati bir önem taşıdığını ve oldukça kritik bir seçim olacağını vurguladı. Genel seçimlerde milli olanlarla, milli olmayanların yarışacağını ifade eden Karataş, “Bizim sevdamız milli olanların yanındadır. Bizim amacımız milli olanların kazanabilmesidir” dedi. 

AK Parti iktidarına yönelik de eleştirilerde bulunan Başkan Karataş, AK Parti'nin milli olmadığını belirterek, “Bugün milli olmayan ama milliyetçiymiş gibi yapan riyakar ve münafık bir iktidar vardır. O iktidar günlük değerler üzerinden besleniyor. Oysa biz günlük değerlerin içerisinde değiliz. Her zaman değerlerimizi sahipleniyor ve benimsiyoruz. Biz milli değerlere, İslami değerlere sahip olan ve bunlara önem veren bir partiyiz” diye konuştu.



Bizim rengimiz bellidir
Siyaset dünyası içerisindeki yanlışlıklara da değinen Karataş, Türkiye'deki birçok ismin yanlış bir siyaset yaptığını ve halka yanlış yaklaştığını belirtti. “Mikrofonu eline alan konuşuyor” ifadelerini kullanan Karataş, “Siyaset dünyasındaki insanların birçoğuna baktığınız zaman renklerinin belli olmadığını görüyorsunuz. Siyah ya da beyaz olmadıkları gibi gri bile değiller. Tamamen flu bir durum içerisindeler. MHP'liler olarak bizimse rengimiz bellidir, bu renk üzerinden, sahip olduğumuz değerler üzerinden siyaset yapmalıyız” dedi. 

Bakara Makaracılara yanıt verin!
Dedikodular ve bir takım rivayetler üzerinden siyaset yapmanın yanlış olduğunu söyleyen Karataş, “Toplumumuz milli ve manevi değerleri önemsiyor. O değerlere sahip çıkmalıyız. O değerli yanıltan ve değerlerimizle alay edenlere haddini bildirmeliyiz” diye konuştu. AK Partili ve Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış'ın “Bakara Makara” ifadesine de göndermede bulunan Karataş, “Hepinizden beklentimiz, “Bakara Makaracılara” yanıt vermenizdir” dedi.  AK Partililerin milli ve manevi değerlerle ilgili kullandıkları ifadeleri tek tek anımsatan Karataş, “Bunlar Peygamber efendimiz için bile gururlu ve kibirli ifadelerini kullanmıştı. Bütün bunları asla unutmadan halkımıza anımsatın. Yaptıkları hırsızlıkları ve vurgunları her yerde anlatın, söyleyin. Halkımızın hafızasını tazeleyin. Bu insanların bu kadar çok manevi değerlerimizle alay ederken sağda, solda çıkıp oy istemelerini önleyin” diyerek, tavsiyelerde bulundu. 

Meydanlarda hesaplaşacağız
AK Parti iktidarına yönelik eleştirilerini sürdürmeye devam eden Karataş, “Onlarla meydan da hesaplaşacağız” diyerek, AK Parti'ye gözdağı vermeyi de ihmal etmedi. AK Parti'nin milletin üzerinden rant elde ettiğini ve yine milletin üzerinden servetine servet kattığını iddia eden Karataş, “Bu haksızlıkları yapan, haksızlıklar üzerinden kendilerine büyük büyük zenginlikler kuran insanlarla önce meydanlarda ardından da sandıkta hesaplaşacağız. 7 Haziran'da gerçekleşecek seçimlerde onlara en büyük hesabı ödeteceğiz” ifadelerini kullandı. 

Terörü ayyuka çıkardılar
Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki durumuna dair de konuşmayı ihmal etmeyen Karataş, “Şimdi bakıyorsunuz, tüm bu hırsızlıklar, yolsuzluklar, hakaretler yetmez gibi birde terörü ayyuka çıkardılar. Bu konuda konuşmaya fazla gerek de yok. Türkiye bunların sayesinde bölünüyor ve parçalanıyor” diye konuştu. Topluma verecekleri temel mesajın AK Parti'nin yarattığı tahribatları anlatmak olduğunu ısrarla vurgulayan Karataş, “Bugün onların kendi partilileri bile çıkıp, bu toplumun yüzde ellisi bize nefretle bakabiliyor, diyor. Onlar da kendilerinin istenmediği biliyorlar” dedi. 

Ülkücüler AK Parti toplantılarına gidecek
Ülkü Ocakları'na mensup olanlara tavsiyelerde bulunan Karataş, seçimlere kadar bütün partililerin kendileri gibi AK Parti'nin yaratmış olduğu tahribatları gündeme getirmesi gerektiğini söyledi. Ocaklara mensup olan bütün partililerin sık sık AK Parti toplantılarına gitmelerini ve oralarda AK Parti'nin milletvekili aday adaylarına, bütün hırsızlıkları, kötülükleri sormalarını tavsiye eden Karataş, “Benim Ülkü Ocakları'ndaki hem genç kardeşlerim hem hanım kardeşlerim. AKP'nin toplantılarına gidecekler. Oralarda ki milletvekili aday adaylarına bütün bu yozlaşmayı, sıkıntıyı soracaklar. Ben bunun böyle olması gerektiğini her zaman söylüyordum bugün de söylüyorum. Sizlerde bu konuya ilişkin duyarlılık gösterin, duyarlı bir şekilde hareket edin” şeklinde konuştu. 

CHP Dersimli Kemal'in partisi
AK Parti iktidarı gibi ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'ne de yüklenen İl Başkanı Karataş, CHP'nin de AK Parti'den herhangi bir farkı olmadığının altı çizdi. CHP'nin büyük bir yanılgı içerisinde olduğunu söyleyen Karataş, “Biz sadece iktidardan yana olanlara değil CHP'ye oy veren kardeşlerimize de CHP'nin içinde bulunmuş olduğu vahameti anlatacağız” dedi. CHP için çarpıcı ifadeler kullanan Karataş, “CHP bugün baktığınız zaman bir Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi olmaktan çok uzaktır. CHP bugün tam anlamıyla Dersimli Kemal'in partisidir. Ancak buna rağmen Atatürk'ün partisiymiş gibi bir imaj yaratmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı. 

Hiçbir şüphemiz yok
MHP'nin iktidar için çıktığı yolda şu ana kadar hiçbir şüpheye sahip olmadan ilerlediğini söyleyen Karataş, “Bizim ülkeyi yönetmek noktasında kendimizden hiçbir tereddüt veya şüphemiz yok. Türk milletinin birlik ve beraberliğini hiç kimsenin bozamayacağını, kimsenin buna gücünün yetemeyeceğini herkese göstereceğiz. AKP iktidarında ayyuka çıkan yalan ve talanlara son vereceğiz. Hırsızlığın, yolsuzluğun önüne geçeceğiz” diye konuştu.

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.