AKP’li Mehmet Ali Şahin yeniden dünyaevine giriyor

AKP’li Mehmet Ali Şahin yeniden dünyaevine giriyor
3 yıl önce eşini kaybeden TBMM eski Başkanı, Adalet ve Devlet eski Bakanı, AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin yeniden dünyaevine giriyor.
 Dört çocuk babası 67 yaşındaki Mehmet Ali Şahin, AKP Genel Merkezi'nde sekreter olarak görev yapan Zuhal Fırat'la (39) önceki gün aile arasında bir törenle nişanlandı. Şahin, Siyasi İşler Başkanı olarak Genel Merkez'de Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı dönemde Zuhal Fırat da sekreteri olarak çalıştı. Şahin görevden ayrılınca bir dönem Hayati Yazıcı'yla çalışan Fırat, daha sonra da partinin Medya Tanıtım Başkanlığı'nda görev yaptı. Fırat, partiden ayrıldı, tüm sosyal medya hesaplarını da kapattı.


1950 doğumlu olan Şahin, İstanbul İmam Hatip Lisesi'nde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la arkadaş oldu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. Refah Partisi Eminönü İlçe Başkanlığı yapan Şahin, Refah, Fazilet Partisi ve AKP'den vekil seçildi. Şahin, TBMM Başkanlığı ile Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı görevlerinde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.