AKRABA DELEGE TEPKİSİ

AKRABA DELEGE TEPKİSİ
Ak Parti Büyükçekmece, Pazar günü mahalle delegelerini seçecek. Partililer, geçmişte olduğu gibi yöneticilerin yine akraba ve eş-dostlarını delege yapmaları durumunda partide bölünme ve kutuplaşma yaşanacağına dikkat çekiyorlar.
 TÜZÜK ve İLKELER GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALI

Büyükçekmece Ak Parti İlçe Teşkilatı binasında gerçekleşmesi beklenen mahalle delege seçimlerinde 400 asil, 200 yedek olmak üzere toplamda 600 kongre delegesi belirlenecek.

Partililer delege seçimlerinin parti içi demokrasi adına önemli bir gösterge olduğunu belirtirlerken, delege seçimlerinin tüzükte ve yönetmelikte belirtilen kıstaslar ve ilkelerin göz önünde bulundurularak gerçekleştirilmesini istiyorlar.

İŞ TAKİPÇİLERİNİ ve KARTVİZİTÇİLERİ İSTEMİYORUZ

Yöneticilerin akrabalarını delege yapmalarının partiye en büyük darbeyi vurmak olacağını belirten Ak Parti Büyükçekmece üyeleri, partiden bir şey alanların değil, partiye bir şey verenlerin öne çıkması gerektiğini ifade ediyorlar.



Partililer, "İş takipçiliği yapmak adına yada görevi kartvizit olarak kullanmak amacındaki insanları istemiyoruz. Hedefimiz genel seçimde başarılı olmak, arkasından 3 dönemdir alamadığımız Büyükçekmece Belediyesi'ni Ak Parti'ye kazandırmaktır" diyorlar.

BAŞKANLIK İÇİN YARIŞ VAR

Yerel seçimden umduğunu bulamayan Büyükçekmece AK Parti'de ilçe başkanlığı için yarış sürüyor. Hatice Bozdağ’ın da tekrar aday olacağı kongre için eski ve yeni yönetimden koltuğa talip olan kabarık bir liste var.  Fakat İlçe Başkanı olması istenen isimlerin önümüzdeki yerel seçimlerde Belediye Başkanı Adaylığı için garanti istedikleri de edinilen bilgiler arasında.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.