AKRABA SARDI!

AKRABA SARDI!
AK Parti B.Çekmece delege seçiminde DOSTLAR seçildi, üyeler isyan etti!

Ak Parti Büyükçekmece delege seçimlerinden sonra çarşı karıştı. Partililer, partiye emek verenlerin yerine, kongrede Bozdağ’a oy verecek isimlerin delege yapıldığını belirterek adeta kazan kaldırdılar.

Geçtiğimiz Pazar günü İlçe Merkezinde yapılan Ak Parti Büyükçekmece İlçe Delege Seçimi, adeta skandalla sonuçlandı.

PARTİ DEĞİL, AİLE ŞİRKETİ GİBİ

Partililer mevcut İlçe Başkanı Hatice Bozdağ'ın acemice işler yaptığını, kendi çıkarlarını düşündüğünü, delege seçimlerini karton kutularda oldu - bittiye getirerek gerçekleştirdiğini ifade ettiler.

Partiye geçmişte ve günümüzde emek veren, parti için ailesi ve yakın dostları ile ters düşen kişilerin değil de, Bozdağ'ın kendisine oy vermesi muhtemel dostlarının delege yapıldığını söyleyen Büyükçekmeceli Ak Parti üyeleri, "3 dönemdir seçim alamadık, bu gidişle 3 dönem daha alamayacağız. Ama göreceksiniz, bu oyunları oynayanların da devirleri kapanacak. Partiyi siyasi kurum yerine, aile şirketi gibi yönetiyorlar" diye konuştular.

İlçe Başkanı Hatice Bozdağ’ın eşi Hüseyin Bozdağ’ı Milletvekili yapmak istediği, bu yüzden İlçe Başkanı olarak kalmaya çalıştığı belirtiliyor!



KUTUPLAŞMA ARTTI!

Hatice Bozdağ'ın şirket müdürü gibi atandığını belirten partililer, oluşturulan mevcut yönetimde de siyaseti bilen isimlerin bulunmadığını, önümüzdeki dönemde oluşturulacak yönetimin de mevcuda benzemesi durumunda partiden umutlarını keseceklerini ifade ediyorlar.

Bozdağ'ın İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun desteğini de arkasına alarak bu denli pervasız davrandığını söyleyen partililer, "Hatice hanım ve Aziz bey ilçede beş çayına katılacak güzel elişi yapan teşkilat mensupları arıyorlar. Yapılan delege seçimi küskünlükler yarattığı gibi, parti içerisinde zaten had safhaya çıkan kutuplaşmayı da artırdı. Halbuki Bozdağ kendine yakın isimleri yazacağı yerde, geçmişte bu partiye emek vermiş, partinin kahrını çekmiş isimlere danışarak bir liste oluştursaydı, bugün bunların hiçbirini konuşuyor olmayacaktık” diyorlar.

YENİ TÜRKİYE BU MU?

Ülkede Ak Parti sayesinde vesayet devrinin kapandığını fakat partide bir türlü kapanmadığını ifade eden Ak Parti üyeleri, “Yeni Türkiye’yi Bozdağ mı yanlış anlamış, yoksa biz mi yanlış anladık? Sermayesi insan olan partide kendileri çalıp oynasınlar artık” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.