AKŞENER İÇİN KENDİSİNİ ZİNCİRE VURDU

AKŞENER İÇİN KENDİSİNİ ZİNCİRE VURDU
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in önceki gün Afyon kampı sonrasında İYİ Parti Genel Başkanlığından istifa ederek olağanüstü genel kurul kararını açıklamasının yankıları sürüyor.
 Meral Akşenerin kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından İyi Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, Akşenerin Genel Başkanlığa yeniden aday olması için ilginç bir yönteme başvurarak kendisini koluna bağladığı zincirle Meral Akşener’in İstanbul Beylerbeyindeki evinin penceresine zincirle kilitledi.. “Bu kilidi açacak kişi Akşener’dir” diyen Mustafa Vural, genel Başkan Akşener’in başkanlığı bırakmaması gerektiğini söyledi. 

Kendisini Meral Akşener’in oturduğu evin pencere korkuluklarına kilitleyen İyi Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Mustafa Vural, “İyi Parti sadece bir siyasi parti değildir. İyi Parti, iyi insanların Meral Akşener liderliğinde bir araya geldiği İyilik hareketidir. Bu iyilik hareketinde Meral Akşener hariç hiç bir lideri kabul etmiyoruz. Evet Meral Akşener’in evi önünde kendimizi zincirledik. Meral Akşener gelene kadar ve bu kilidi açana kadar burada eylemimiz devam edecek” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.