Aksu: Sustuysam partim için sustum

Aksu: Sustuysam partim için sustum
CHP Avcılar Belediye Meclis üyesi adayı Hüseyin Aksu, ilçedeki partililere seslendi. Aday belirlemece sürecinde ilk olarak Avcılar Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan ve daha sonra meclis üyesi adayı olan Aksu, kendisini sert cevaplar verdi. Aksu,
Aday belirlemece sürecinde ilk olarak CHP'nin Avcılar Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan Hüseyin Aksu, belediye meclis üyesi adayı olarak CHP Avcılar İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Kendisine yönelik 'ithal aday' ve 'Avcılarlı değil' şeklindeki eleştirilere sert cevaplar veren Aksu,

“Avcılar'da oturmakla Avcılarlı olunuyorsa Avcılar'da oturmuyorum doğru. Ama burasıyla en çok ilgilenen siyasetçilerden biriyim. Avcılarlıların sahip çıkmadığı 360 yataklı öğrenci yurdunun yapılmasında grubumuz reddettiği halde bu ilçede 6 saat süren bir grup toplantısı yaparak o yurdun yapılması için gerekli finansmanın çıkarılması için çalışan biriyim ben. Ama Avcılarlıyım diyen o yurda bile sahip çıkamadılar. Avcılar'da oturmakla, örgütü idare etmekle Avcılarlı olunmaz. Avcılar'a hizmet etmekle Avcılarlı olunur” dedi.

Kimse kötülük beklemesin

CHP'li olduğunu ve partiye zarar vermeyeceğini anlatan Aksu, “Parti aidiyeti yüksek birisiyim. O nedenle partimize seçim sürecinde zarar verecek davranışı kimse benden beklemesin. Haksızlığa uğrasam da adaylığım gasp edilmiş olsa da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da susmasını bilecek ve konuşmayacağız. Ne olduğunu, neler olduğunu anlatmayacağız. Çünkü anlatmak istediğimiz kendi evimiz kendi partimiz. Bizim anlatmak istediğimiz tek şey iktidar çabamızdır. Bu çabada siz olmazsanız başka bir arkadaşımız olur. Bize de düşen görev bu sorumluluk çerçevesinde iktidar mücadelemizi pekiştirmek olacaktır. Yapmamız gereken budur ve ben bu anlayıştayım. Kimse bizden küslük edeceğimizi, partimiz aleyhinde konuşacağımızı veya aday arkadaşlarımızı kırıp, üzecek bir söz söylememizi beklemesin” diye konuştu.

Atatürk'ün arkasına saklanmayın

Kendisini sosyal medyada hedef alanlar olduğunu da kaydeden Aksu, “Bugüne kadar sustuysam, parti çıkarlarımı her şeyin önünde tutmamdan kaynaklıdır. Bunu herkes böyle bilsin ve aklını bilsin. Bu işler çoluk çocuk işi değil. Bu işler sokak serserilerinin işi değil. CHP'lilere yakışan tavırlar sergileyin. Sosyal medyadan insanlara hakaret etmekle olmaz. Atatürk resmi koyup o resimlerin arkasından sosyal medyada insanlara hakaret etmekle olmaz. Sizin kadar biz yazamaz, anlatamaz mıyız? En alasını yaparız. Ama bu bana yakışır bir tavır değildir. Biz böyle bir şeyi benimsemeyiz” ifadelerini kullandı.

Yürekleri varsa listeleri açıklasınlar

CHP Avcılar İlçe Başkanı Hasan Şeker ve İstanbul Milletvekili Ali Şeker'i isim vermeden topa tutan Aksu, “Kendi bölgemde listeye giremedim diye gidip başka bölgede insanları listeden çıkarıp kendimi listeye sokmadım. Ben bir ilçeye odaklanmak için gidip o ilçede kendi kardeşimi ilçe başkanı yapmadım. Ben o ilçede kendime taraftar toplayacağım diye belediye meclis üyesi listesi çalışması yapmadım. Yürekleri varsa, yürekleri yetiyorsa genel merkezde çalışarak önümüze getirdikleri 4-5 listeyi açıklarlar. Yürekleri varsa getirip bu örgütün önüne o listeleri koyarlar. 1 gün boyunca 1 katı işgal edip çalışmalar yaptılar gün sonunda birbirlerine tekme tokat girdiler. 3 kişi bile birbirleriyle anlaşamadılar. Sonrasını düşünüp durdular. Basına söyledikleri gibi biz bekletildik, geciktirildik diyorlar hepsi yalan” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.