Akyol, Kılıçdaroğlu’na söz verdi: Avcılar rekor kıracak

Akyol, Kılıçdaroğlu’na söz verdi: Avcılar rekor kıracak
CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Erdal Akyol, bu kentin aşığı olduğunu, aday gösterilirse en iyi çalışmayı ortaya koyarak, başarılı olacağına inandığını söyledi.
 Akyol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na söz verdiğini de söyleyerek, “İstanbul’un rekor oyunu Avcılar’dan çıkaracağız” dedi.

AVCILAR MODELİ GELİYOR’

İşadamı Erdal Akyol, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı. Dosyasını CHP Avcılar İlçe Başkanlığı’na teslim eden Akyol, burada yaptığı açıklamada “Avcılar için kurduğum hayallerimden aldığım güçle yola çıktım” dedi. Akyol, “Seçime kadar gece gündüz çalışacağız. Her mahalleye, her sokağa gideceğiz. Sıkmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak. Şunu unutmayın; Avcılar’ı örgütümüzle, kanaat önderleriyle, kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla birlikte yöneteceğiz. Önümüzdeki günlerde çok önemli projelerimizi kamuoyuyla paylaşacağız. Bu projelerimizi kamuoyuyla paylaştıktan sonra Türkiye’nin gündemi Avcılar olacak. Çünkü yerel yönetimlerde ‘Avcılar modeli’ yepyeni projelerle geliyor” diye konuştu.

AVCILAR İÇİN HAYAL ve HEDEFLERİM VAR’

Avcılar’ın ilk Belediye Başkanı’ndan bugüne kadar hizmet eden bütün başkanlara teşekkür ettiğini belirten CHP’li Akyol, amacının bayrağı ileri taşımak olduğunu söyledi. Erdal Akyol, “Tarihinden bugüne coğrafi konumu, tarımı, turizmi ve ekonomisi ile İstanbul’un en büyük ilçelerinden olan kentimizin hak ettiği yere gelmesi için daha fazlasının yapılması gerektiğine inanıyorum. Bu inanç ve Avcılar için kurduğum hayallerimden aldığım güçle yola çıktım.

Belediye başkanlığı bayrak yarışı, uzun soluklu bir maratondur. Bu vesileyle Avcılar Belediyesi’nin ilk başkanı Yusuf Korlu’dan şimdiki belediye başkanımız Sayın Handan Toprak Benli’ye kadar tüm başkanlarımıza ilçemize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ve minnet duygularımı sunuyorum. Asla önceki dönem icraatlarını karalamak, küçük görmek ve yok saymak gibi bir düşünce içinde olamayacağım. Bu göreve talip olurken tek amacım bayrağı daha ileri taşımaktır. Ben görev insanıyım. Avcılar için hayal ve hedeflerini gerçekleştirmek isteyen bir kardeşiniz olarak bu göreve talibim” dedi.

KILIÇDAROĞLU’NA SÖZ VERDİ: REKOR KIRACAĞIZ

Avcılar’ı Avcılarlılar ile birlikte yöneteceğini de ifade eden Akyol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na söz verdiğini de söyleyerek, “CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na buradan söz veriyorum; 31 Mart akşamı sandıklar açıldıktan sonra göreceksiniz ki, bütün belediyeler içerisinde Avcılar yeni bir rekora imza atmış olacak. En yüksek oyu Avcılar olarak biz alacağız. Bu tarihi dönemde yepyeni, dinamik, genç ve kadınlarımızın etkin olduğu yerel yönetim anlayışı ile sizlerden görev ve yetki istiyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.