Ali Gökmen’den mülki erkana ziyaret

Ali Gökmen’den mülki erkana ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt İlçe Örgütü’nün yeni yönetim kurulu, ilçedeki temaslarına devam ediyor. Kongrenin ardından başladığı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren İlçe Başkanı Ali Gökmen ve yönetim kurulu üyeleri, hafta içinde Esenyurt Kaymaka
İlk ziyareti Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci’ye gerçekleştiren CHP ilçe yönetimi, daha sonra sırasıyla Esenyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Atilla Yılmaz ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel’i makamlarında ziyaret etti.

Yapılan görüşmelerde yeni yönetim kurulu üyelerini tanıştıran İlçe Başkanı Ali Gökmen, bunun yanı sıra ilçede öne çıkan sıkıntıları ve problemleri yetkililere aktardı.


ESENYURT’UN ÇÖZÜM BEKLEYEN ÖNEMLİ SORUNLARI VAR

Ziyaretlere ilişkin kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Ali Gökmen, “İstanbul’un en kalabalık ilçesi haline gelen Esenyurt’ta, bu nüfus artışına paralel olarak sorunlar da katlanarak büyümekte. Gençlerimizi esir alan uyuşturucu sorunu, gün geçtikçe çekilmez hale gelen trafik sorunu, asayiş ve hava kirliliği gibi bir dizi sıkıntı ve probleme ilişkin tespitlerimizi sayın kaymakamımıza ve emniyet müdürümüze ilettik. Bunların yanı sıra devlet hastanesinin mevcut kapasitesi ile talebi karşılayamadığına yönelik şikayetleri de başhekimimiz sayın Atilla Yılmaz’la paylaştık. Esenyurt’a dair fikir alışverişi yaptığımız bu ziyaretlerde vatandaşlarımızı olumsuz şekilde etkileyen bu problemlerin çözümünde bizim de üstümüze ne düşerse yapmaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Gösterdikleri misafirperverlik ve ilgiden dolayı Kaymakamımız sayın Ekrem İnci’ye, Emniyet Müdürümüz sayın Hakan Becel’e ve Başhekimimiz sayın Atilla Yılmaz’a yönetim kurumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.