Aslanoğlu ‘hayır’ için dağ-taş dolaştı

Aslanoğlu ‘hayır’ için dağ-taş dolaştı
Beraberindeki CHP heyeti ile birlikte Malatya’da ‘hayır’ çalışması başlatan Erdem Aslanoğlu, “Cumhuriyetimize kurulan bu tuzağı 16 Nisan günü hemşehrilerimizin sağduyusu ile aşacağız” dedi.

SADECE CHP’Lİ DEĞİL, ÇOCUĞUNUZ OLARAK DA BURADAYIM”

CHP Malatya 26. Dönem Milletvekili Adayı Erdem Aslanoğlu, beraberindeki CHP heyeti ile memleketinde ‘hayır’ kampanyası başlattı. İl Başkanı Enver Kiraz ev sahipliğinde gerçekleşen bir dizi ziyarette bulunan Aslanoğlu, AKP’nin %60’ın üzerinde oy aldığı ilçelere giderek ‘hayırda hayır var’ dedi. Malatyalı yurttaşların yoğun ilgisi ile karşılanan CHP’li Aslanoğlu, “Buraya sadece CHP’li olarak değil, Mevlüt Aslanoğlu’nun emaneti, sahici bir Malatyalı yurttaş, kardeşiniz ve olarak geldim. Sizin de benim gibi özelde memleketimize, genelde ise Cumhuriyet’e sahip çıkacağınızdan şüphem yok” dedi.

OYUNU VER, TAPUYU VERME”

Pütürge, Arapgir ve Doğanyol gibi AKP’nin %60’ın üzerinde oy aldığı ilçelerde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde dinlediği sorunlara çözüm önerileri de getiren Erdem Aslanoğlu, kahvehanelerde yurttaşlarla sohbet etti. Getirilmek istenenin tek adam rejimi olduğunu savunan Aslanoğlu, “Demokrasilerle taktir tek kişiye bırakılamaz” dedi. Aslanoğlu, “AKP’ye oy verenlere sesleniyorum; “Ben Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum” diyenlere sesleniyorum. Sev kardeşim, bizim için bunun hiçbir mahsuru yok. Git seçimde oyunu ver. Ama memleketin tapusunu verme. Cumhuriyet’i kimseye yem etme” diye konuştu.

Referandum sürecine kadar Malatya’da olduğu gibi bir çok ilde çalışma yürüteceğini söyleyen Aslanoğlu’na Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ın yanı sıra CHP İstanbul Esenyurt İlçe Başkanvekili Ulaş Gürbüz, CHP Malatya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları yöneticileri de eşlik ettiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.