Avcılar CHP seçimleri noktaladı...

Avcılar CHP seçimleri noktaladı...
Yaşanan gerginlikler nedeniyle öne çıkan CHP Avcılar ilçe Örgütünün mahalle delege seçimleri sonuçlandı. 10 mahallesi bulunan Avcılarda, ilçe yönetiminin karşısına rakip liste çıkartan Güçbirliği Hareketi, 3 mahallede ipi önde göğüsledi.

CHP Avcılar İlçe Örgütü’nün mahalle delege seçimleri tamamlandı. 4 mahallede İlçe Başkanı Bayram Acar ve arkadaşlarının hazırladığı listeler kazandı. 3 mahallede ortak liste hazırlanırken Acar’a karşı liste çıkartan muhalif grup Güçbirliği Hareketi de 3 mahallede ipi önde göğüsledi. 


MUHALİFLERDEN SON GÜNDE ÖNEMLİ BAŞARI

Delege sayısı açısından önem verilen Ambarlı’da ilçe yönetimini geride bırakan Güçbirliği Hareketi, çıkan kavga nedeniyle ertelenen Mustafa Kemalpaşa Mahallesi’nde sandıktan birinci çıkmayı başardı. Son gün elde edilen bu iki seçim zaferi, Güçbirliği Hareketi’ne ilçe kongresi öncesinde büyük moral sağladı. Gümüşpala Mahallesi’nde ise ortak liste çıktı. 

ACAR VE EKİBİ 4 MAHALLEDE KAZANDI

İki önemli mahalleyi muhaliflere kaybeden İlçe Başkanı Bayram Acar ve arkadaşları ise Merkez, Cihangir, Yeşilkent ve Üniversite mahallelerinde sandıktan önde çıktı. Firuzköy ve Tahtakale mahalleleri ortak listeyle tamamlanırken, şimdi gözler delege seçimlerinde olduğu gibi hararetli bir yarış beklenen ilçe kongresine çevrildi.

KAYNAK: YERELGASTE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.