AVCILAR CHP'DE KAVGA!

AVCILAR CHP'DE KAVGA!
Delege seçimlerinde gerginlik CHP Avcılar ilçe Örgütünün delege seçim süreci gergin bir havada başladı. Üniversite Mahallesindeki seçimin ertelenmesiyle yaşanan gerginlikte bazı partililer, ilçe yöneticisini dövmeye kalktı.


CHP Avcılar ilçe örgütü, bugün Avcılar-Parseller Üniversite Mahallesi İstiklal Caddesi'nde yapacağı delege seçimleri çoğunluk sağlanamadığı gerekçesi ile ertesi güne (Pazar) ertelendi.


Delege seçimi için toplantı salonuna gelen üyeler, bu ani değişikliğin Baykalcı Bayram Acarın yeni bir oyunu olduğunu söyleyerek tepki gösterdiler.

Tepkilerin artması üzerine seçimin yapılacağı salona gelen CHP ilçe yöneticisi Halil Oral ile parti üyesi Erkan Kılıç arasındaki sözlü sataşma sokağa taştı. Kavga, diğer üyelerin araya girmesiyle  zorlukla önlendi...

Tepkiler devam ediyor...

Konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz CHP'li üyeler, Mevcut başkan Bayram Acar'ın Muhalif kanadı destekleyen üye ve delegelerin çoğunlukta olduğu mahallerelede kaybetmemek için mahalle seçimlerini provake etmek amaçlı böyle bir yola başvurduğunu belirttiler.

Denizköşkler mahallesinde ise zorunlu katılım sayısı sağlanamadığı için seçimlerin yapılmayarak ertesi güne ertelenmesine karar verildi. Bununla ilgili tutanağın Bayram Acarın adamlarınca kaçırılması sonucu büyük bir kalabalıkla ilçeye gelen muhalif üyeler karşısında direnemeyen Bayram Acar tutanağın bir nushasını muhaliflere vermek zorunda kaldığı söylenenler arsında.

Gümüşpala ve Cihangir mahallelerinde de benzer olayların yaşandığı haberleri geliyor...


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.