Bahçeli: Gerekirse kendimizi feda edeceğiz

Bahçeli: Gerekirse kendimizi feda edeceğiz
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, mesaj yayımladı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla, “Gerekirse de kendimizi seve seve feda edeceğiz, yine de ülkü sancağını düşürmeyeceğiz. Tezviratlara karnımız toktur. Yalan dolana sırtımız dönüktür. İtham ve iftiralar karşısında yılacağımızı hesaplayanlar ise hüsranla tanışacaklardır. Biz şehitlerimizin yolundayız” açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkücü Şehitleri Anma Günü dolayısıyla şehitlik anıtında konuştu. Bahçeli, “Ülkücü şehitlerimizi dua ve özlemle anıyor, geride bıraktıkları hatıraları hürmetle ve hayranlıkla sahipleniyoruz” dediği konuşmasında, “Şehitlik yüce bir kavram, mükâfatı ancak Allah tarafından bahşedilmiş yüksek bir makamdır. Biliniz ki, Ülkücü şehitlerimiz üstün bir görev ve mensubiyet bilinciyle batıl hesaplara direnmiştir. Ülkücü şehitlerimiz, zalime meydan okuyan cesaret, haine aman vermeyen asalet, vatana kol kanat geren hamiyet, millete hizmetkarlıkla onurlanan haysiyettir. Ülkücü şehitlerimiz bizim gururumuz, iftiharımızdır. Ebediyete kadar da böyle kalacaktır. Türk milletinin önünü kesmek amacıyla asırlarca tuzak kurdular. Kardeşliğimizi dinamitlemek niyetiyle operasyon yaptılar, oyunlar tertiplediler. Milli bekamızı yıkmak için kuyruğa girdiler. Demem odur ki, birbirimize girmemiz, birbirimizden kopmamız planlandı. Bölünüp parçalanmamız kurgulandı. Yersiz, yurtsuz ve birbirine yabancı düşmüş yığın haline gelmemiz hedeflendi. Bu itibarla mandacılar hep devredeydi” ifadelerini kullandı.

“GEREKİRSE KENDİMİZİ SEVE SEVE FEDA EDECEĞİZ”

Dün olduğu gibi bugün de mücadelelerine devam edeceklerini belirten Bahçeli, “Gerekirse de kendimizi seve seve feda edeceğiz, yine de ülkü sancağını düşürmeyeceğiz. Tezviratlara karnımız toktur. Yalan dolana sırtımız dönüktür. İtham ve iftiralar karşısında yılacağımızı hesaplayanlar ise hüsranla tanışacaklardır. Biz şehitlerimizin yolundayız. Biz sinesinden doğduğumuz Türk milletinin yanındayız. Bize yakışmaz tavizkarlık, bize uymaz korkaklık, bizimle bağdaşmaz eyyamcılık ve entrikacılık. Biz şehit duasıyla şifa bulan, ecdat yadigarı değerlerle gelecek uman, Allah’tan başkasına kulluğu reddeden, gücünü tarihten alan, kimliğini milli kültür kaynağında bulan Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Başkalarının yazdığı senaryolara gönüllü figüranlık yapan, iç ve dış mihraklara maşalıkla görevlendirilen, Türk düşmanlarının beşiğinde sallanıp bizim mahallemizde söz sahibi olmaya çalışan kim olursa olsun, akıbeti utanç, sonu ufalanmaktır” diye konuştu.

“OYUN OYNUYORLARMIŞ, BİZ DE BOZARIZ”

“Oyun oynuyorlarmış, biz de bozarız. Karşımıza çıkıyorlarmış, biz de yeneriz” diyen Bahçeli şunları kaydetti:
“Hisarlarımızı yıkacak, kalemizi düşüreceklermiş, biz de bozkurt gibi üzerlerine üzerlerine gideriz. İster tek tek, ister alayı birden gelsin; ne gam ne tasa, hepsini birden şehitlerimizden aldığımız feyizle geçeriz. Milliyetçi Hareket Partisi budur. Aziz şehitlerimizin bizlere yüklediği milli ve tarihi sorumluluk bunu gerektirmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.