“Barış, huzur ve birlik için İhsanoğlu”

“Barış, huzur ve birlik için İhsanoğlu”
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Belediyesi’nin TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlediği iftarına katıldı.
Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na vatandaşlardan oy isteyen Kılıçdaroğlu, “Anadolu topraklarına barışı, huzuru, birliği ekelim. Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı seçelim” dedi.

 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükçekmece Belediyesi’nin TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlediği  iftar yemeğine katıldı. Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra  Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağababa, Gürsel Tekin, CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve Sedef Küçük, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Edipoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar katıldı.

 
“Anadolu barış ve huzurun toprağıdır”

Vatandaşların yoğun bir ilgisiyle karşılaşan CHP Lider Kılıçdaroğlu,  yoğun programları dolayısıyla kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. “Anadolu toprakları barışın, huzurun topraklarıdır” diyen Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: “Onun için Anadolu topraklarına barışı ekelim, huzuru ekelim, birliği ekelim, dirliği ekelim, Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı seçelim.” Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri salonu dolduran  binlerce kişi tarafından uzun süre alkışlandı.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.