Başakşehir CHP'de Başkan Özeren

Başakşehir CHP'de Başkan Özeren
26 Ekim de Başakşehir ESKOP da yapılan olağanüstü kongrede CHP Başakşehir İlçe Bşk.lığının kaderini 262 Delege belirledi.Murat Bakır'ın adaylıktan çekilmesi ile oyları garantileyen Kazım Özeren191 oy ile güven tazeledi ve yeniden İlçe Bşk. seçildi.Profesy

26 Ekim 2014 Pazar günü Başakşehir ESKOP Atatürk Kültür Merkezi salonlarında yapılan ve divan başkanlığını CHP İstanbul İl başkan yardımcısı Hüseyin Aksu, divan başkan yardımcılıklarını ise Saliha Gül, Mehtap Albayrak ve Kamil Ekinci’nin yaptığı CHP Başakşehir 1. Olağanüstü ilçe Kongresi kongresine katılım yoğun oldu. Kongreye katılanlar arasında CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi, Umut Oran, CHP PM eski üyesi İbrahim Yener, CHP İstanbul eski Milletvekili Rıdvan Budak, CHP Yüksek Disiplin Kurulu eski Üyesi Av. Tülay Ateş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Bektaş Davutoğlu ve Taşkan Uysal, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Mehmet Sait Yücel, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Rıza Akpolat, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat, CHP Küçükçekmece İlçe başkanı Dursun Zengin, CHP Bağcılar İlçe Başkanı Murat Sönmez, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, CHP Bakırköy eski İlçe Başkanı Seyit Ali Güneş, CHP Başakşehir eski İlçe Başkanları Özgür Karabat, Ahmet Necati Eldem ve Mehmet Kaban, CHP Küçükçekmece eski İlçe Başkanı İbrahim Semint, CHP Küçükçekmece İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Dağ, CHP Bakırköy Belediye Meclis Üyeleri Nadir Ataman ve Taşkın Toprak, CHP Başakşehir Belediye Meclis Üyeleri Cemal Doğan, Cemal Solmaz, Abdülhadi Akmugan, Zeynel Yılmaz, Nizamettin Kümeç, Hayrettin Özbakır, Zeynep Deniz Aldoğan, CHP Başakşehir eski Belediye Meclis Üyesi ve ADD Başkanı Serdar Bayraktar, Başakşehir eski Belediye Meclis Üyesi Bektaş Ulusan, Nurcan Şanlı, Ziya Disanlı, Murat Daştan da vardı.






Ulu önder Mustafa kemal Atatürk ve yakın zaman önce Hakkari’de şehit edilen askerlerimiz için yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan CHP İlçe Kongresine aday olan üç isimden Murat Bakır adaylıktan çekildi. Kazım Özeren, Belkız Eryüksel arasında geçen yarışta, 191 oy alarak kazanan isim Kazım Özeren oldu.






İŞTE KAZIM ÖZEREN'İN LİSTESİ


Asil Yönetim Kurülü listesi Emine Akbulut, Erdal Akkaya, Sami Balcı, Hüseyin Arda Engizek, Mustafa Erdemir, Bağdagül Gülen, Şemsettin Işık,Utku Öztürk, Ahmet İlerigözcübaşı, Sait Salıcı, Özlem Semint, Aşkın Tuna, Hüsrev Türer, Mustafa Türker, Semra Yaman ve Zübeyde Yılmaz isimleriden oluşurken; yedek liste ise Özkan Kurt, Leyla Demir,Recep Agucuk, Muzaffer Çakır,Cafer Alkan, Duran Bozkurt, Kadir Kökyem,Naci Özten, Sonay Gür, İdris Aslan, Emel Karamanoğlu, Zekine Berber,İlknur Talay,Ali Demirbilek, Polat Terlemez ve Seher Kaya yer aldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.