BAŞKAN KARADENİZ, DEV PROJELERİ TANITTI

BAŞKAN KARADENİZ, DEV PROJELERİ TANITTI
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, seçim çalışmaları kapsamında Cennet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mega Düğün Salonu’nda gerçekleşen kahvaltı programında Başkan Karadeniz, 5 yılda yapılan ve yapımı devam eden projeleri anlatarak, v

Küçükçekmece’de yapımı devam eden kapalı pazar yerleri ile ilgili vatandaşı bilgilendiren Başkan Karadeniz, Cennet Mahallesi sakinlerinin de yakın bir zaman diliminde pazar yerine kavuşacağının müjdesini verdi. Ak Parti’den 31 Mart Yerel Seçimleri’nde de aday gösterilen Belediye Başkanı Temel Karadeniz, yeni dönemde yapılacak öne çıkan projelere dikkat çekerek, “ Soğuksu Çamlığı’nın hemen altında Huzurevimiz yapılıyor. Tamamlandığında bahçesi yaşlılar ve emekliler için sosyal tesis olarak hizmet verecek. Yeni eğitim- öğretim döneminde ilçemize 11 adet okul kazandıracağız. 50 bin kitap kapasiteli Millet Kütüphanesi’nin açılışını Mart ayının başında planlıyoruz. Ayrıca Marmara Üniversitesi arazisinde 100 dönümlük Millet Bahçesi’nin yapımı devam ediyor. Haziran ayında ilçemize kazandıracağız. Halkalı – Gebze Marmaray Hattı yüzde 94 oranında tamamlandı. İnşaatlar sona erdiğinde eski belediye binamızın bulunduğu yerden Yenikapı’ya Metro Hattımız hizmet vermeye başlayacak” dedi.


“GENÇLERİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Gençlerin de büyük ilgi gösterdiği toplantıda soruları cevaplayan Başkan Karadeniz, “ Gençleri çok önemsiyoruz. Bu kapsamda ilçemizde çok yakında gençlerle buluşturacağımız 100 milyon değerinde Gençlik Merkezi inşa ediyoruz. 10 ay sonra tamamlanacak. Günümüz gençlerini tehdit eden madde bağımlılığına adeta savaş açtık. Bağımlılıkla Mücadele Merkezimiz (BAYAMER) tüm ilçemize hizmet veriyor. Uyuşturucu ile bağımlılık adına ilçemizde polislerimiz dışında 104 bekçimiz aktif görev yapmakta. İstanbul’un en başarılı parkı seçilen Macera Parkı’nı özellikle gençlerimizin hizmetine sunduk. Yeni dönemde gençlere yönelik pek çok projeyi hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.