Başkanlardan Esenyurt’ta “İktidar” sözü

Başkanlardan Esenyurt’ta “İktidar” sözü
CHP Esenyurt İlçe Örgütü, mahallelerdeki yapılanma çalışmalarını tamamladı. Önceki gün parti merkezinde İlçe Başkanı Ali Gökmen’le bir araya gelen mahalle başkanları, 2019’yapılacak seçimlerde Esenyurt Belediyesi’ni kazanma sözü verdi.
Yerel seçime yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP Esenyurt İlçe Örgütü, Esenyurt’un 43 mahallesindeki örgütlenme çalışmasını tamamladı, mahalle birimlerini ve mahalle başkanlarını belirledi. Önceki gün mahalle başkanlarıyla ilçe merkezinde bir araya gelen İlçe Başkanı Ali Gökmen, 2019’da hedeflenen başarının, mahallelerde vatandaşla kurulacak sağlıklı iletişim ve sıkı çalışmanın ardından geleceğini söyledi.


İLÇENİN HER TARAFI SORUN YUMAĞI”

Toplantıda mahalle başkanlarından çok çalışma sözü alan Gökmen, “Sokak sokak, ev ev gezmek zorundayız. İlçemiz AKP’li belediyenin elinde bir sorunlar yumağının içine düşürüldü. Sosyal belediyeciliğin arka plana itildiği ilçemizde çok sayıda genç kardeşimiz uyuşturucu denen bataklığın pençesine düşmüş durumda. Trafik sorunu, İstanbul’un meşhur trafiği ile yarışır hale geldi. İlçenin bir ucundan diğer ucuna gitmek artık büyük mesele. Hava kirliliği, çarpık, plansız yapılaşma ve beraberinde ilçemizi esir çok katlı beton yığınları ile baş başa bırakıldık. Rant sevdasıyla imza attıkları imar skandalı binlerce vatandaşımızı mağdur etti.”


2019’UN MİMARI SİZLER OLACAKSINIZ”

Halkımıza yeşili ve temiz havasıyla bilinen Esenyurt’un dününü ve bugünkü iç karartıcı halini anlatmak zorundayız. Sadece Esenyurt’u değil yönettikleri diğer ilçeleri de betonlaştıran, rant merkezli AKP zihniyetini teşhir etmek ve CHP’nin insan merkezli belediyecilik anlayışını sokak sokak, ev ev gezerek anlatmak zorundayız. Esenyurt’u bu rantçılardan kurtarmak gibi büyük bir sorumluluğumuz var. Bu hedefe giden yolda en önemli sac ayaklarımız sizlersiniz. 2019’da halkımıza vereceğimiz güzel haberin mimarı sizler olacaksınız. Mahallelerde yapılacak çalışma, halkımızla kurulacak sağlıklı iletişim bizi 2019 hedefimize taşıyacak” ifadelerini kullandı.


BAŞKANLARDAN GÖKMEN’E İKTİDAR SÖZÜ

Mahalle birimlerinin oluşmasının ardından çalışmalarına hemen başladıklarını belirten mahalle başkanları, İlçe başkanı Ali Gökmen’e 2019’da Esenyurt Belediyesi’ni kazanacakları sözünü verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.