BAŞTAN AŞAĞI YENİLEYECEĞİZ

BAŞTAN AŞAĞI YENİLEYECEĞİZ
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası konuşan Kurum, "1 Nisan sabahı halimizde çok güzel çalışmalar yapacağız.

1986 yılında yapılan halimiz yapısal anlamda esnafımızın taleplerini, ihtiyaçlarını karşılamıyor. Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali'ni esnafımıza yakışır bir şekilde baştan aşağı yenileyeceğiz" dedi

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Murat Kurum'a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Cüneyt Yüksel, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar, İstanbul Halciler Derneği Başkanı Numan Dayan ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Önemli bir yere sahip

Ziyaret sonrası konuşan Kurum, Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali'nde çok güzel çalışmalar yapacağını söyleyerek, "Bugün İstanbul'umuzun en önemli hizmet yerlerinden biri olan Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali'mizdeyiz. İstanbul Halciler Derneği'mizi birazdan ziyaret edeceğiz. Esnafımızla bir araya geldik. Onlarla kucaklaşıp sohbet ettik. Esnafımızın dertlerini ve İBB'den taleplerini, ihtiyaçlarını dinledik. Soframıza lezzeti ve bereketi ulaştırmak için güneşi görmeyen, geceyle dost olan emekçi kardeşlerimizle bir araya geldik. Burada geceleyin ekmek parası için mücadele ediyorlar. Ülkemiz için fedakarca çalışan, üreten emekçimiz için ne yapsak az diyeceğimiz bir samimiyetle bizi karşıladılar. Bayrampaşa sebze halimiz, İstanbul'umuz da sebze ve meyve temininde önemli bir yere sahip. Buraya yıllık 3 milyon ton ürün girişi gerçekleşiyor. Hem halimizi yaşatmak, hem esnafımızın sorunlarını giderip ayakta tutmak için, 1 Nisan sabahı halimizde çok güzel çalışmalar yapacağız. 1986 yılında yapılan halimiz yapısal anlamda esnafımızın taleplerini, ihtiyaçlarını karşılamıyor. Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali'ni esnafımıza yakışır bir şekilde baştan aşağı yenileyeceğiz" dedi.

Önerileri önemsiyoruz

Göreve gelir gelmez haldeki sorunları çözeceğini belirten Kurum "Burada 571 esnafımız var. Esnafımızın dışında hizmet veren kardeşlerimiz hem giriş çıkışta, hem de buradaki şartlardan dolayı zorlandıklarını ifade ediyorlar. Daha önce uygulanan tahsis sistemine geçme noktasında talepleri var. Göreve gelir gelmez esnafımızla birlikte tahsis sürecine ilişkin talepleri karşılamak üzere bir araya gelip bu sorunu çözeceğiz. Halimiz 366 bin metrekarelik alana kurulu ve buraya günlük 12 bin araç giriş çıkışı var. Halin girişinde esnafımızın kolay bir şekilde buraya girmesini sağlayacak dijital İstanbul çatısı altında otomasyon sistemiyle birlikte süreci yöneteceğiz. Vatandaşımızın ve esnafımızın buraya geldiğinde otopark sorununu giderecek otopark projemizi hızlıca hayata geçireceğiz. Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali'mizin İstanbul'umuza hizmet vermesine yönelik çalışmalar yapacağız. Buradaki esnaf kardeşlerimizin önerilerini ve taleplerini önemsiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.