BBP’den Esenyurt’a Kadın Aday

BBP’den Esenyurt’a Kadın Aday
AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın çeşitli kademelerinde yıllarca hizmet eden Mühendis Jale İyem, Esenyurt Belediye Başkanlığı için Büyük Birlik Partisi'nden aday oldu.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın çeşitli kademelerinde aktif siyaset yapan Iyem, 2011 Genel Seçimlerinde de İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adaylığına başvurmuştu. Iyem'in AK Parti'den istifa nedeninin, partisinin Güneydoğu politikalarındaki izlediği yol haritasını doğru bulmadığı şeklinde yorumlanıyor.

Daha önce AK Parti saflarında siyasi yaşamını sürdüren bölgenin tanınmış simalarından İnş.Yük.Müh.Jale İyem, partisinden istifa etti. Partisinden istifa ettiğini ve Büyük Birlik Partisi'nden Esenyurt belediye başkan adayı olduğunu Facebook hesabından, "Yeni Bir Başlangıç" başlığı ile duyuran İyem,"Hiçbir zaman menfaat, çıkar ve yalakalık peşinde koşmadım. AK Parti camiasına varsa, hakkımı helal ediyorum. Sizlerde hakkınızı helal edin" dedi.

Facebook hesabından AK Parti'den yollarını ayırdığını duyuran İnş.Yük.Müh.Jale İyem yaptığı açıklamasında, "Evet sevgili dostlar, sevgili arkadaşlar, sevgili yol arkadaşlarım, meslektaşlarım, ailem, değerli başkanlarım, değerli büyüklerim. Hayatta insanların dönüm noktaları ansızın karşılarına çıkar ve siz hayata dair o noktayı koyarsınız. Böyle anlardan birisindeyim. Yaklaşık on yıldır büyük bir gurur ve onurla hizmet ettiğim ve yol yürüdüğüm değerli partimden istifa etmiş bulunmaktayım. Çünkü, dostluk ve vefa insanların nefis ve hırslarından önemli oldu benim için. Hiçbir zaman menfaat, çıkar ve yalakalık peşinde koşmadım. Görev yaptığım sürece herkese saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaştım. Ve, hizmet etmek için mücadele ettim. Şimdi bu mücadeleyi BBP çatısı altında devam ettirmeye, bundan sonra bu camianın başarısı, istikrarı için çalışmaya söz vermiş ve böylelikle bir vefa borcumu ödemeyi de layıkıyla  yerine getirmiş olacağım. Bu anlamda, bundan sonra BBP'nin bayrağını partinin bir neferi olarak, onurla ve gururla taşıyacağım.

Bu yüzden bu güne kadar birlikte yol yürüdüğüm, onurla ve gururla mücadele ettiğim AK PARTİ CAMİASINA varsa hakkımı helal ediyorum. Sizlerde hakkınızı helal ediniz. BBP Esenyurt Belediye Başkan Adaylığımla, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu başkanın çizgisinde ve görüşünde siyasi kariyerime devam edeceğim. Tüm dostlarıma ve yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.