Binali Yıldırım köşkten taşınıyor

Binali Yıldırım köşkten taşınıyor
23 Haziran'da yapılan İstanbul seçimlerinde büyük bir oy farkıyla Ekrem İmamoğlu'na karşı kaybeden TBMM eski Başkanı Binali Yıldırım'ın, Ankara'ya döndüğünde ilk işi Çankaya Köşkü'nden taşınmak olacak
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak için 19 Şubat’ta TBMM Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Yıldırım daha sonra İstanbul’a giderek seçim çalışmalarını yürütmüştü.CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal da TBMM'ye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın cevaplaması talebiyle ‘Binali Yıldırım'ın köşkü neden henüz boşaltmadığına' dair bir yazılı soru önergesi verdi.

Kendi evinde yaşayacak

İstanbul seçimlerinin ardından Ankara’ya dönen Yıldırım, Çankaya Köşkü’nden taşınacağı, bu ay içerisinde Dikmen’de kendisine ait bir eve yerleşeceği öğrenildi. Öte yandan gözler Binali Yıldırım’a önümüzdeki dönemde nasıl bir görev verileceğine çevrildi. Kulislerde Yıldırım’ın bakanlık, Cumhurbaşkanı yardımcılığı veya AK Parti Grup Başkanlığına getirilebileceği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.