'Biz durursak, Silivri durur'

'Biz durursak, Silivri durur'
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı Fatih Mahallesi Şubat ayı danışma meclisi ilçe konferans salonunda gerçekleştirildi. Divan başkanlığına Emel Gürcan seçilirken, Şeyma Karagöz, Büşra Memiş ve Hasan Özer divan heyetini oluşturdu.

Fatih Mahallesinden yoğun katılımın sağlandığı danışma meclisine, AK Parti Silivri İlçe Başkan Vekili Rıfat Kutlu, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. İlçe Başkan Vekili Rıfat Kutlu, Danışma Meclisi’nde yaptığı konuşmada, “ Bizler yaptığımız her çalışmayı Silivri için, Silivri’nin geleceği için yapıyoruz. Eğer biz dursak, Silivri durur.” dedi.
Gürcan “Adayımız kim olursa olsun, hizmetindeyiz”
Fatih Mahalle Başkanı İslam Gürcan Danışma Meclisinin açılışında yaptığı konuşmada, “Başbakanımız Sayın Recep Erdoğan Türkiye’nin umudu, olduğu gibi, dünyada ki bütün mağdur ülkelerin mağdur vatandaşların da umudu olmuştur. Silivri’de yaşayan kardeşlerimizin de hizmet etme noktasında umudu bizleriz. Bu sebeple mahallemizde çalınmadık kapı bırakmayarak, hiçbir karşılık beklemeden onların dertlerini sıkıntıları  dinleyerek, onlara nasıl yardımcı oluruz diye koşturmak zorundayız. Fatih Mahallemizin oylarına şöyle bir baktığımızda, 2007’den 2011’e oylarımızı % 58 artırmışız. Bu hepimizin başarısıdır. Biz 2014 seçimlerini kazandığımızda şu anda yaptığımız hizmetin kat kat fazlasını yapacağız. Bizim için adayın bir önemi yok. Aday kim olursa olsun, onun yanında, onun çalışmalarına canla başla destek verip, İnşallah 2014’de emanetimizi geri alacağız.” dedi.
Özsoy “Mahalle başkanımızı, gönül kazanmayı biliyor”
Fatih Mahallesinden sorumlu İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Özsoy ise yaptığı konuşmada, “ Fatih Mahalle Başkanımızın çalışmaların taktirle izliyoruz. Mahallesinde yaptığı çalışmalarla, mahalle halkının gönlünü fethetmiş, onların gönlünü kazanmış bir başkanımız. Bu sebeple kendisini bir kez daha takdir ediyor. Başarılar diliyorum” dedi.
Tüfekçi “ Ortada belediye yok ki, çalışmaları anlatalım”
Silivri Belediye AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Fatih Mahallesi sorumlusu Zeki Tüfekçi, salonda yaptığı konuşmada “Ben Belediye Meclis Üyesi olarak Belediye’nin hizmetlerinden bahsetmek isterdim. Ama ortada bir Belediye yok ki icraatlarından bahsedelim” diyerek şöyle devam etti; “ Hakikaten şöyle bir baktığımızda birkaç meydan düzenlemesi ve yol yapımı var. Ama bunların detayına indiğinizde de imalat hataları ile karşılaşıyoruz. Burada israf edilen, milletin parasıdır. Onun dışında onu eleştiremiyoruz, çünkü başka icraatı yok. Değerli arkadaşlar, seçim yaklaşıyor. Yaklaştığı oran kadar da bizim çalışmalarımız artacak. Partimizin 3 dönemdir oylarını artırarak seçim kazanmasında ki başarı da, Gençlik, Kadın Kollarımız ve Mahalle teşkilatlarımızın çok büyük katkısı var. Ayrıca şu anda Boğluca deresinde yaptığımız ıslah çalışmaları, Silivri Belediyesinin yaptığı hizmetlerden kat kat fazla. Şu anda yer altıdan arıtma tesisi için tüneller kazılıyor. Birkaç yıl içerisinden bu arıtmalar bittiğinde Silivri Mavi Bayrak sahibi olacak. Rahat rahat denize girebileceğiz. Ve bunun haricinde daha bir çok yaptığımız hizmet var. Bunları halkımızla paylaşıp anlatmalıyız. Bu manada hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.
Girgin “ Eğitime destek birinci sırada”
İBB AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Halit Girgin ise İl Özel İdaresinin yaptığı hizmetlere ilişkin yaptığı konuşmada, “ Özel İdare ve İl Genel Meclisi olarak, sağlıkta, eğitimde, ulaşımda ve tarımda yaptığımız çalışmalara baktığımızda, 9 yıllık süreçte hizmet anlamında birinci sıra eğitim oldu.  Şu anda 70’e yakın okul var Silivri’mizde. Önceden 19 okul vardı. Ulaşımda, tarımda da çok önemli yatırımlar yapıldı. Çiftçilerimize çok düşük faizlerle krediler vererek destek oluyoruz. Silivri stadına yaklaşık 1 milyon liralık yatırım yapıyoruz.” dedi.
Kutlu “ Babacım; bunuda biz yaptık”
AK Parti Silivri İlçe Başkan Vekili Rıfat Kutlu, AK Parti’nin ilçemize yaptığı hizmetlere  dikkat çeken  konuşmada, “  Benim babam Kocaeli’nde yaşıyor. 3-4 ayda bir bizleri Silivri’ye ziyarete gelir. Bende  işlerimi hallederken babamı da yanıma aldım ve gezmeye başladık.  Köy yollarında gezerken Babam, “ ya görüyor musun? belediye ne güzel yollar yapmış” dedi. Ben de; ‘Baba bu yolları Silivri Belediyesi yapmadı. Büyükşehir yaptı.’ Dedim.  Yine Büyükçavuşlu’da devletimiz tarafından yapılan okulu görünce; ‘ ya mahalleye bak okula bak. Allah Belediye’den razı olsun’ dedi. Ben yine ‘ Babacım bunu Silivri Belediyesi yapmadı. AK Parti Belediyesi yaptı.’dedim. Sonra Değirmenköy’ e gittiğimizde bir çok sokak da İSKİ’nin çalışması vardı. Babam buraları da görünce ‘ oğlum bunları da sizin belediyeniz yapmadı her halde’ deyince, bende ‘ vallahi baba bunu da AK Parti Belediyesi yapıyor.’dedim. Neredeyse Babam bu yaştan sonra siyasete başlayacaktı. Değerli arkadaşlar yapılan bu hizmetlerde hepimizin emeği, katkısı var.   Yaptığımız hizmetleri kapı kapı dolaşarak anlatmalıyız. Durmak yok arkadaşlar. Biz durursak Silivri durur. Durmak yok. Yola devam” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.