Bizi korkutamayacaksınız

Bizi korkutamayacaksınız
CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, Kılıçdaroğlu’na saldırıyı kınadı:
CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, yayınladığı basın bildirisiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı başlatılan linç kampanyasını kınadı. Gökmen, sistemli bir saldırının hedefi haline getirilen Kılıçdaroğlu’nun ve hiçbir CHP’linin bu saldırılardan korkmayacağını ifade ederken, “Ne karşıdan atılan yumurtalar, ne çirkin sözlerle yapılan tehditler bizleri yıldıramaz” diye konuştu.

CHP’Lİ ALİ GÖKMEN’İN BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na sistemli bir şekilde 22 Mayıs Cuma günü arka arkaya yapılan çirkin saldırıları şiddetle ve nefretle kınıyorum. Bu çirkin saldırıları, Genel Başkanımız nezdinde, demokrasimize yapılan bir saldırı olarak da görüyorum. Hiç kimse bu tür saldırılardan medet ummasın. Sistemli bir şekilde yapılan bu saldırıların kimseye faydası olmaz, korku da yaratmaz. Öncelikle ülkemize ve demokrasimize zarar verir.

İKTİDAR GERGİNLİK POLİTİKASI YÜRÜTÜYOR

Ülkemizin birliği, dirliği ve kardeşçe, barış içinde yaşaması için çalışan ve bunun için büyük gayret sarf eden Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan bu çirkin saldırılar, Cumhurbaşkanın ve siyasi iktidarın yürütmekte olduğu gerginlik politikasından kaynaklanmaktadır.

“YURTTA SULH, CİHANDA SULH”U HAFİFE ALDILAR

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylemiş olduğu "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" ilkesini hafife alanlar ülkemizde ve dış ilişkilerde her şeyi birbirine karıştırmışlar, Dünyada ağırlığı olan, Dünya'da barışı ön planda tutan Türkiyemizin itibarını zedelemişlerdir. Bütün komşularla ilişkilerimiz bozulmuş, izlenen yanlış Suriye politikası ülkemizi savaşın eşiğine getirmiştir. Cumhurbaşkanı ve onun emrinde olan siyasi iktidar Esat'ın gitmesine çalışırken, ülkemizin güney doğu sınırları ve özellikle Suriye sınırımız kontrolden çıkmış, bu sınırlarımızın içi ve dışı tamamen her türlü teröristin cirit attığı, lojistik destek aldıkları bir konuma gelmiştir.

GENEL BAŞKANIMIZI HEDEF GÖSTERENLER BUNUN HESABINI ÖDEYECEKLER

İşte bu kadar kargaşanın ve gerginliğin yaşandığı ülkemizde,hırsını ve kızgınlığını Cumhurbaşkanından ve siyasi iktidardan alamayanlar, iyi niyetli olarak ülkemizin içte ve dışta barışını, huzurunu sağlamak, Laik Cumhuriyetimizi ve demokrasimizi korumak ve ilelebet yaşatmak için büyük bir gayret gösteren Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıların ne kadar anlamsız olduğu ortaya çıkmaktadır. Genel Başkanımız gerek terör olaylarından gerekse yaşanan karışıklıklardan dolayı hedef gösterilmektedir.

YARATTIKLARI ATEŞ BİR GÜN ONLARI DA YAKAR!

Hiçbir siyasi bugünü değil, yarınları düşünmeli, ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine gelmesi, kalkınmış bir ülke olması için çalışmalıdırlar. Hiç kimse geçmişi unutarak ve yapılanları yok sayarak bir yere varamaz. Gerginlik ve kavgacı bir politika hiç kimseye fayda sağlamaz. Böyle bir yaklaşımla da bir yere varılamaz. Bunu yapanlar gelecekte aynı duruma düşürüleceklerini unutmamalıdırlar.

KORKMAYACAĞIZ, YILMAYACAĞIZ, SİNMEYECEĞİZ!

Bunu yapanlar genel başkanımızı ve CHP'lileri korkutmaya çalışıyorlarsa yanılıyorlar. Bizim hiç kimseden korkumuz yoktur. Ne karşıdan atılan yumurtalar, ne çirkin sözlerle yapılan tehditler bizleri yıldıramaz. Onun için Sayın Genel Başkanımıza yapılan sistemli çirkin saldırıları tekrar şiddetle ve nefretle kınıyorum ve bu tür çirkin saldırıların hiçbir siyasiye yapılmamasını diliyorum. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.