Bozkurt’tan Savaş’a yanıt geldi...

Bozkurt’tan Savaş’a yanıt geldi...
CHP Esenyurt ilçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kendisini suçlayarak CHPden istifa eden Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Osman Savaşa yanıt verdi: Grup kararlarını değiştirdi, disiplinsiz ve etik dışı davrandı, yönetim kurulu tarafından oybirliğiyle kesin ih

CHP İlçe Başkanı Bozkurt’tan Savaş’a yanıt geldi...

CHP Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHP’den istifa ettiğini duyuran Osman Savaş’ın kendisine yönelik yaptığı eleştirilere ve suçlamalara yerelgaste aracılığıyla yanıt verdi.

Osman Savaş’ın sitemizde dün yayınlanan açıklamalarını hayretle ve şaşkınlık içerisinde okuduğunu vurgulayan Bozkurt, Osman Savaş’ın istifasını sunmadan önce kesin ihraç talebiyle Disiplin Kurulu’na sevk edildiğini hatırlattı.

Savaş’ın, CHP’nin Esenyurt Belediye Meclisi Grup Sözcülüğü görevini yürüttüğü dönemde bazı grup kararlarını değiştirdiğini, disiplinsiz ve etik dışı davrandığını ifade eden Bozkurt, disipline sevk kararının yönetim kurulu tarafından oybirliğiyle alındığının altını çizdi.

8 AY BOYUNCA TOPLANTILARA KATILMADI

Savaş’ın kendisine yönelik söylediği, “Beceriksiz, birikimsiz, yeteneksiz” şeklindeki sözler için “Utanacak” diyen Bozkurt, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Sayın Osman Savaşın basın açıklamasını hayretle ve şaşkınlık içinde okudum. Osman Bey birçok kez ikaz edilmesine karşın yaklaşık 8 aydır Parti Meclis Grup toplantılarına katılmadığı, alınan grup kararlarından bazılarını değiştirdiği, parti disiplinine ve etik değerlerine uymadığı gerekçesi ile icra ettiği görev de dikkate alınarak tedbirli olarak partiden kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmiştir. Disipline sevk yönetim kurulunun oy birliğiyle alınmıştır dolayısıyla bu sadece benim kişisel tercihim de değildir. Tedbirli olarak disipline sevk edilen bir kişi disiplin soruşturması bitene kadar partide hiçbir görev alamaz dolayısıyla delege olamamasının nedeni de budur, kendisinin de bu konuyu çok iyi bildiğinden eminim.  Benim kişiliğim ve yeteneklerim ile ilgili yaptığı yorumlarından kendisinin de daha sonra utanacağını bildiğim için bu konuda yorum yapmayacağım. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım hiçbir zaman egomuzu parti çıkarlarının önünde tutmadık, bundan sonraki süreçlerde de cesaretle Partimizin ilkeleri, programı ve disiplini doğrultusunda Esenyurt için Türkiye için hizmet etmeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.