Bunun sonu hayır değil

Bunun sonu hayır değil
MHP Lideri Bahçeli, İpek Medya Grubu'na baskınla ilgili "Bunun sonu hayır değil" derken, Kılıçdaroğlu, "Medyası susturulan bir ülkede demokrasiden söz edilemez." dedi.
Bugün TV, Kanaltürk gibi televizyon kanalları ve Bugün gazetesinin sahibi olan Koza -İpek Holding'e sabah erken saatlerde çok sayıda polis eşliğinde operasyon başlatıldı. Şirketin üniversitesi İpek Üniversitesi'nde ve Koza İpek Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Akın İpek 'in Ankara 'daki evinde de arama yapıldı. MASAK elinde dört sayfalık arama emri ile operasyona başladı. Baskının teröre finansman suçlamasıyla başlatıldığı öne sürüldü.

BAHÇELİ: BUNU TASVİP ETMEK MÜMKÜN DEĞİL

Koza -İpek Medyaya yapılan operasyonu değerlendirmesi istenen Bahçeli, "Uzun zamandan beri Türkiye 'de basın üzerinde çok büyük bir baskılar olduğu gibi sermaye grupları üzerinde de büyük tedirginlikler yaratacak davranışlar sergilenmektedir. Bunlardan bir kötü örnek bugün gerçekleşmiş oluyor. Bunu tasvip etmek mümkün değil. Bu gidişatın sonu da hayırlı olmayacaktır." diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU: MEDYASI SUSTURULAN BİR ÜLKEDE...

CHP Lideri Kılıçdaroğlu '> Kemal Kılıçdaroğlu da Ankara 'da gerçekleşen adli yıl açılış töreni öncesinde basın mensuplarının medyaya yapılan operasyonla ilgili sorularını cevapladı. Sabah saatlerinde İpek Grubu'na yapılan baskının sorulması üzerine CHP Genel Başkanı, şunları söyledi: "Baskı devam ediyor, dikkatle takip ediyoruz. Medyası susturulan ülkede demokrasiden söz edilemez. Bu konuda hükümeti dikkatli olmaya, tutarlı olmaya, bizi dünyaya rezil etmemeye davet ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.