Çankaya Köşkü’nde üçlü güvenlik zirvesi

Çankaya Köşkü’nde üçlü güvenlik zirvesi
Başbakan Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bugün Çankaya Köşkü’nde biraraya gelecek.
Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilan edilen olağanüstü hal çerçevesinde gerçekleştirilen düzenlemeler, yaşanan son terör eylemleri, terörle mücadelede gelinen aşama ve mini anayasa paketi çalışmalarını değerlendirmek üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bugün Çankaya Köşkü’nde biraraya gelecek.

Bugün saat 10.00’da Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilecek zirvede; 15 Temmuz darbe girişiminin ardından iktidar ile muhalefet arasında başlayan “birlikte hareket etme” adımlarını pekiştirecek. Yıldırım, 19 Temmuz’da iki muhalefet lideriyle ayrı ayrı Çankaya Köşkü’nde görüşmüştü. 25 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı’nda Erdoğan’ın daveti ile liderler biraraya gelmişti. Yıldırım, 1 Ağustos’ta da Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi’nde ve Bahçeli ile TBMM’de biraraya gelmişti. Cumhurbaşkanlığı himayesinde 7 Ağustos’ta İstanbul Yenikapı’da düzenlenen mitingin ardından üç lider, bugün yapılacak istişare toplantısında ilk kez biraraya gelecek.

Gündem terör

Liderler, bugün gerçekleşecek istişare toplantısında, 15 Temmuz darbe girişimi, son terör eylemleri, Anayasa paketi gibi konuları ele alacak. Yıldırım’ın liderlerle, 15 Temmuz darbe girişimi ardından gelinen noktaya dair detaylı bilgileri paylaşması bekleniyor. Yıldırım, hazırlığı yapılan KHK’lara dair da bilgi paylaşımında bulunacak ve görüşlerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.