CHP Artvin'e yardım gönderiyor

CHP Artvin'e yardım gönderiyor
CHP sel felaketiyle sarsılan Artvin için harekete geçti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla İstanbul'daki CHP'li belediyeler organize olarak bölgeye yardım göndermeye başladılar. Kuru gıda, temizlik malzemeleri, su gibi temel ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra sel felaketinin açtığı yaraların sarılması için gerekli araç gereç ve teçhizatın da gönderildiği kaydedildi.

Yardım kampanyasının koordinasyonunu gerçekleştiren Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın açıklaması şu şekilde:

''Belediyelerimiz bugüne kadar mağduriyet yaşanan her yere yardıma koşuyor. Silopi, Suruç, Kerkük, Bosna yardımlarının ardından bugün de sel felaketine maruz kalan Artvin halkının yanında olacağız. İstanbul Belediyelerimiz organize olarak hemen yardımları göndermeye başladılar. Yarın da Büyükçekmece Belediye Başkanımız Hasan Akgün başkanlığında bir heyet bölgede belediyecilik bakımından teknik incelemelerde bulunarak olayın nedenleri, bugünkü durum ve bundan sonra zarar gören bölgelerin nasıl ayağa kaldırılacağı konusunda detaylı bir rapor hazırlayacak. Bundan sonra da çalışmalarımız ve yardımlarımız sürecek. Artvin halkıyla dayanışma içinde olacağız.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.