CHP'de Nazlıaka için kesin ihraç istemi

CHP'de Nazlıaka için kesin ihraç istemi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Parti Meclisi’ni Genel Merkez İsmail Cem Salonu’nda topladı. Yaklaşık 4 saat süren toplantı sonrası Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka için kesin ihraç talebiyle “Disiplin kuruluna sevk kararı” çıktı. Karar 54 evet o

CHP’de sonuçları merakla beklenen parti meclisi toplantısı devam ediyor. CagdasSes.com'un edindiği bilgiye göre, “Atatürk portresi” kriziyle partiden ihraç edilmesi gündeme gelen Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka için disiplin kuruluna sevk edilmesi kararı çıktı. Yani Aylin Nazlıaka’nın ihraç durumu yüksek disiplin kurulunda netlik kazanacak.

Buarada CHP Parti Meclisi'nden çıkan karar üzerine yazılı bir açıklama yapıldı. PM'nin açıklamasında, şöyle denildi:

"CHP'li bir milletvekilinin TBMM makam odasının duvarındaki Mustafa Kemal Atatürk resmini indirdiğine ilişkin, asılsız ve gerçeğe aykırı iddialar ortaya atarak, CHP'nin kamuoyunda tartışılmasına neden olan Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Aylin Nazlıaka'nın, parti tüzüğünün 68/A ve F ile 70/A-a-b hükümleri uyarınca tedbirli olarak kesin ihraç istemeyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiştir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.