CHP Esenyurt, Tunceli’ye desteğe gitti

CHP Esenyurt, Tunceli’ye desteğe gitti
CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen’in başlattığı “Gurbetten sılaya CHP desteği” çalışması kapsamında İlçe Yöneticileri kısa aralıklarla memleketlerine giderek seçim çalışmalarına katılıyorlar.

Gökmen’in görevlendirmesi ile Tunceli’ye giderek seçim çalışması yapan CHP Esenyurt İlçe Başkanvekili Ulaş Gürbüz, “Yaşanacak Bir Dersim”i anlattı, hemşehrilerinden partisine destek istedi.

“DERSİMLİ KEMAL BAŞBAKAN OLACAK”

CHP Tunceli Milletvekili Adayları Saniye Barut ile Kemal Yaşar Atmış’a destek vermek için memleketi Tunceli’ye giden CHP Esenyurt İlçe Başkanvekili Ulaş Gürbüz, hemşehrilerinden partisine destek istedi. CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ile birlikte Tunceli sokaklarına çıkarak “Yaşanacak Bir Dersim” projesini anlatan CHP’li Gürbüz, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapmak için gece – gündüz çalıştıklarını söyledi. Gezdiği köylerde İstanbul’da yaşayan Dersimlilerden selam getirdiğini ifade eden CHP’li Ulaş Gürbüz, “Biz İstanbul’da nasıl ki Dersimli Kemal’e sahip çıktıysak, Dersim halkının da aynı şekilde öz evlatları olan Kılıçdaroğlu’na sahip çıkacaklarına inanıyorum” diye konuştu.

CHP HEYETİNE YOĞUN İLGİ

3 gün süren seçim çalışması boyunca Tunceli halkının yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirten CHP Esenyurt İlçe Başkanvekili Ulaş Gürbüz, memleketinden gelecek seçim sonuçlarına güvendiğini ve memleketinin yine üzerine düşeni yapacağına inandığını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.