CHP Esenyurt’a “Görkem”li Başkan

CHP Esenyurt’a “Görkem”li Başkan
CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirilen Görkem Korkut, “CHP’nin iktidar ateşini Esenyurt’ta yakacağız, söz veriyorum” dedi.
Korkut, hedeflerinin 2019 yılında bütün Türkiye’de başarı yakalamak olduğunu söyledi.

GENÇ BAŞKAN: HEDEF 2019

CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Utku Caner Çaykara’nın geçtiğimiz hafta yapılan Gençlik Kurultayı’nda Genel Başkan Yardımcısı olarak görev almasının ardından yönetim kurulu üyeliğinden Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirilen Görkem Korkut, Esenyurt’un Türkiye siyasetinde etkisini artıracağını söyledi. CHP’li Başkan Korkut, “Esenyurt'ta temelsiz olan gençlik yapılarının temellerini göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kurmaya çalıştık. Bölünmüş, parçalanmış, bir kenara itilmiş gençliğe can verdik. Artık bu temellerin üzerine güzellikler inşa edeceğiz. Bizler bu yola ''HEDEF 2019'' parolasıyla çıkmıştık. Hedeflerimiz doğrultusunda hiçbir genci bir diğerinden ayırmadan ayrıştırmadan hep birlikte omuz omuza Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında, partimiz için hiç bir çıkar gözetmeden birleşerek, mücadelemize devam edip Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar ateşini Esenyurt'tan yakacağız!” diye konuştu.

“ESENYURT, TÜRKİYE SİYASETİNE DAMGA VURUYOR”

Utku Caner Çaykara’nın CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevine Esenyurt’ta kazandığı başarılar sayesinde yükseldiğini belirten CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Görkem Korkut, “Bizler Esenyurt'taki Cumhuriyet Halk Partisi toprağına attığımız genç tohumların ilk meyvesini Esenyurt Gençlik Kolları eski Başkanı Utku Caner Çaykara'yla aldık. Kendisi büyük başarı göstererek Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevine geldi. Artık Esenyurt ve Esenyurt gençliği daha güçlü. Ben ise Esenyurt'un yeni Gençlik Kolları Başkanı olarak aldığım bu bayrağı daha çok çalışarak, daha fazla emek harcayarak, daha fazla mücadele ederek ileriye ve daha yukarılara taşıyacağıma yönetimimiz ve örgütümüz adına söz veriyorum. Görevin ciddiyetini farkındayım. Kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle çalışmalarımızla oluşturduğumuz temeller üzerinde daha da büyüyerek halkımıza ulaşacağız, yarınlara ışık olacağız” dedi.

GÖRKEM KORKUT KİMDİR?

30 Ocak 1993’te Ağrı’da dünyaya gelen Görkem Korkut, Fatih Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi son sınıf öğrencisidir. Üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkalığı seçimlerinde geçen sene aday olup kazanan Korkut, iki yıldır Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölüm başkanlığını yürütmektedir.
2014 yılında CHP’ye üye olarak siyaset yapmaya başlayan Görkem Korkut, CHP Esenyurt Aşık Veysel Mahalle Delegesi ve CHP Esenyurt Gençlik Kolları İl Delegesi olarak da görevlendirildi..
12 Şubat 2015'de atanan yönetimde CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları Sekreterliği görevini 9.5 ay yürüten Korkut, 29 Kasım 2015'de ise seçilmiş Yönetimde Örgüt Başkanlığı görevini 2.5 ay sürdürdü. 
10 Şubat 2016 tarihinde yönetim kurulu tarafından ismimin önerilmesi ve arkadaşlarının tamamının 'Oy Birliğiyle' CHP Esenyurt Gençlik Kolları Başkanlığı Görevini devralmış bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.