CHP İstanbul'da sürpriz toplantı

CHP İstanbul'da sürpriz toplantı
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bazı ilçe başkanlarının katıldığı bir toplantı düzenledi.
GERÇEK GÜNDEM'in edindiği bilgiye göre, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bugün 39 ilçe başkanını toplayıp "İl Başkanımızla yola devam ediyoruz" başlıklı bir deklarasyon yayınlatmak istedi.

27 İLÇE BAŞKANI KATILMADI

Ancak toplantıya 27 ilçe başkanı katılmadı. Toplantıya sadece 12 ilçe başkanının katılması üzerine deklarasyon yayınlanamadı.


"GENEL MERKEZ KAFTANCIOĞLU'NUN İSTİFASINI İSTEDİ"

Bu sırada kulislere "Genel Merkez Kaftancıoğlu'nun istifasını istedi" iddiası yansıdı. Ancak her iki taraf da bu iddiaya ilişkin bir açıklama yapmadı.

Öte yandan www.gercekgundem.com'un edindiği bir başka bilgiye göre ise, Kaftancıoğlu akşam saatlerinde ise il yönetim kurulu ile bir toplantı düzenledi.

"İSTİFA ETMEYELİM MECLİS ÜYELERİ DE ATANDIKTAN SONRA DEĞERLENDİRİRİZ"

"Genel merkez Canan Kaftancıoğlu'nun istifasını istedi" iddialarının gölgesinde geçen toplantıda "İstifa etmeyelim, belediye meclis üyeleri de atandıktan sonra durumu değerlendiririz" yönünde eğilim ortaya çıktı. Her iki toplantı da Kaftancıoğlu'nun istifasının istendiği iddialarını güçlendirdi.

BATTAL İLGEZDİ VE BÜLENT KERİMOĞLU'NU ADAY YAPTIRMAK İSTEMEDİ

Bu arada, Kaftancıoğlu'nun il başkanlığı seçimlerinde ters düştüğü Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile kurultay sürecinde ters düştüğü Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu aday yaptırmak istemediği biliniyordu.


 KILIÇDAROĞLU: İLGEZDİ, KILIÇ VE KERİMOĞLU KIRMIZI ÇİZGİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresine "Battal İlgezdi, Ali Kılıç ve Bülent Kerimoğlu benim İstanbul'daki kırmızı çizgimdir" dediği öğrenildi.


Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi


Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç


Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.