CHP''nin yeni Parti Meclisi çalışmaya başladı

CHP''nin yeni Parti Meclisi çalışmaya başladı
36. Olağan Kurultay’da PM veYDK’ya seçilen üyeler Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

36. Olağan Kurultay’da PM veYDK’ya seçilen üyeler Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu Anıtkabir özel defterine şunları yazdı: "Sayın Genel Başkanım, Aziz Atatürk, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 36'ncı Olağan Kurultayında seçilen yeni Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerimizle huzurundayız. Partimizin ilk kurultayı kabul ettiğimiz Sivas Kongresi'nden günümüze fikirlerin yolumuzu aydınlatıyor, demokrasi mücadelemize güç ve cesaret veriyor. Devrimlerinin savunucusu olarak bizler ülkemize tam demokrasiyi, eksiksiz bir adaleti ve tüm vatandaşlarımızı kuşatan huzuru hakim kılmakta kararlıyız. Bu duygularla, Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte iki büyük eserinden biri olarak nitelendirdiğim Cumhuriyet Halk Partisi'nin, 36'ncı Olağan Kurultayı'nda delegelerimizin özgür iradesi ile seçilmiş yeni yönetim kadroları olarak bizler, aziz hatıran önünde saygı ile eğiliyoruz."

YDK Başkanı Uğur Bayraktutan oldu

Cumhuriyet Halk Partisi 36. Olağan Kurultayı sonucu Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin bugün yaptığı  toplantıda Yüksek Disiplin Kurulu Başkanlık, Başkan Yardımcılığı ve Sekreterlik seçimi gerçekleşti.

Seçimde üyelerin tam oyunu alan CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan yeniden Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.