'CHP - Saadet görüşmesinin tarihi netleşti'

'CHP - Saadet görüşmesinin tarihi netleşti'
CHP ve Saadet Partisi liderlerinin görüşeceği tarih netleşiyor.
CNN TÜRK'te ekrana gelen Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında aktarılan kulis bilgisine göre Kemal Kılıçdaroğlu ve Temel Karamollaoğlu pazartesi günü bir araya gelecek.

SON NOKTA KOYULACAK
Hande Fırat, "Aslında Meral Akşener ile yapılan görüşme sonrası bir araya geleceğini açıklamıştı, ama tarih belli değildi. Bu pazartesi günü Kılıçdaroğlu ile Karamollaoğlu bir araya geliyor. Sonrasında CHP liderinin bir Almanya ziyareti var. Öncesinde ya da hemen sonrasında Meral Akşener ile tekrar bir araya gelecek. Ve son nokta o görüşmede koyulacak, beklenti bu yönde. Dolayısıyla Millet İttifakı'nda işbirliği nasıl olacak onun ayrıntılarını görmüş olacağız" dedi.

Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı görüşmenin sorulması üzerine "Sayın Kılıçdaroğlu bir görüşme talebinde bulundu. Önümüzdeki hafta başında görüşebiliriz. Biz ittifaklarla ilgili kanaatlerimizi daha önce duyurmuştuk. Mahalli seçimlerde ittifakların söz konusu olmadığını ancak seçim bölgeleri bazında birtakım dirsek temaslarının olabileceğini söylemiştik." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.