CHP'de gergin seçimler devam ediyor

CHP'de gergin seçimler devam ediyor
CHP Büyükçekmece ilçe Örgütünün dün yapılması gereken mahalle delege seçimleri çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle ilçe yönetimi tarafından iptal edildi. Yumruklaşmaya varan kavga çıktı, gerginlik sırasında bazı partililer bir birine ağır hakaretler de et


Cumhuriyet Halk Partisi Mahalle Delegasyon seçimleri devam ediyor. Dün yapılması gereken mahalle delege seçimleri “çoğunluk sağlanamadığı” gerekçesiyle ilçe yönetimi tarafından iptal edildi. Bazı partililer, seçimin oldu bittiye getirilmek istendiğini belirterek karara tepki gösterdi. Çıkan tartışmada partililer birbirinin üzerine yürürken, bazı belediye meclis üyeleriyle belediye özel kalem müdürünün tartaklandığı iddia edildi.

ESENYURT VE BEYLİKDÜZÜ!

Bölgemiz ilçelerinden Silivri seçimleri tamamlarken diğer ilçelerde seçimler kıran kırana devam ediyor. Bu ilçeler arasında sadece Esenyurt ve Beylikdüzü'nde alışılmış kavgacı parti imajı kırılırken diğer ilçelerde iktidar mücadelesi yumruklaşmalara varan kavgalara neden oluyor. Avcılar'da mevcut ilçe yönetimi ve muhalefet arasında yaşanan kavga gürültü partililerin tepkisini çekiyor.

“MECLİS ÜYELERİ TARTAKLANDI” İDDİASI!

Dün CHP Büyükçekmece İlçe binasında da bir takım gerginlikler yaşandı. BATIKÖY - DİZDARİYE -ÇAKMAKLI - KUMBURGAZ - YENİ MAHALLE - BAHÇELİEVLER MAHALLELERİ seçimlerini yapmaya hazırlanan ilçe örgütü çoğunluk sağlanamayınca seçimleri bir gün sonraya erteledi.  Seçimler için parti binasına gelen bazı üyeler “seçimlerden haberimiz olmadı diyerek” ilçe yönetimine tepki gösterdi. Yumruklaşmalara kadar varan gerginlikler sağduyulu üyelerce yatıştırılmaya çalışıldı.

“ORTAK LİSTE HAZIRLANDI BU TELAŞ NİYE?”

İlçe yönetimine tepki gösteren bazı partililer, “ortak liste yapılmasına rağmen ilçe yönetimi oluşan birlik ve beraberliği bozmak için seçimi iptal etmeye çalıştı” dediler.

 SEÇİMLERE BUGÜN DEVAM EDİLECEK

Toplam 23 mahallesi bulunan Büyükçekmece'nin bugün devam edecek mahalle delegasyon seçimlerinin 4 Şubat 2012 gününe kadar tamamlanması bekleniyor.

3 ADAY YARIŞACAK!

CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı adaylığı için üç kişinin adı geçiyor. Mevcut ilçe başkanı Av. Kerim Menteşağu, eski ilçe başkanlarından Ali Ulvi Gökbulak ve bir önceki seçimlerde ilçe başkanlığını Erol Şahin'e karşı üç oy ile kaybeden Dursun Tazegül şimdiye kadar adaylıklarını açıklayan isimler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.