CHP'den adaylara önemli duyuru

CHP'den adaylara önemli duyuru
CHP Merkez Yönetim Kurulu, milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunacak partililere 1 Mart'a kadar görevlerinden ayrılma çağrısı yaptı.
 Cumhuriyet Halk Partisi, bir genelge yayınlayarak, Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olacak partililere çağrıda bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin imzasıyla yayımlanan genelgede şöyle denildi:


"7 Haziran 2015'te yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olmak için Genel Merkezimize başvuruda bulunan İl ve İlçe Kadın Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin görevlerinden ayrılmaları konusu, Merkez Yönetim Kurulu'nun 25 Şubat 2015 tarihli toplantısında görülmüştür.
Milletvekkili aday adaylığı başvrusunda bulunan İl, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin, adaylık belirleme sürecinde eşitsizlik yaşanmaması ve adil olması açısından görevlerinden, milletvekili adaylık başvurusunun son tarihi olan 1 Mart 2015 tarihine kadar ayrılmaları gerekmektedir. Merkez Yönetim Kurulumuzun 25 Şubat 2015 tarihli toplantısında alınan karar gereğince işlem yapılmasını rica ederiz."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.