CHP'den dayanışma yemeği

CHP'den dayanışma yemeği
CHP yerel seçimler öncesinde hazırlıklarına başladı. 340 kişinin katıldığı CHP'nin dayanışma yemeğinde mesaj netti: 'İstanbul'u alacağız.'

 CHP yerel seçimler öncesinde hazırlıklarına başladı. 340 kişinin katıldığı CHP'nin dayanışma yemeğinde mesaj netti: 'İstanbul'u alacağız.'

Bakırköy Sheraton otelde toplanan CHP yöneticileri 'İstanbul'u kazanacağız' mesajı verdi. 
Akşam saat 20:00'de başlayan ve 00:00'da noktalanan yemeğe katılım yoğundu ancak yemek biletlerinin 10 bin TL olması tartışma yarattı.

Yemeğe CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Umut Oran, Yakup Akkaya ve Gülseren Onanç ile milletvekilleri Haluk Eyidoğan, Aykut Erdoğdu, Kadir Öğüt, Faik Tunay ve Aydın Ayaydın da katıldı.

CHP'li İl ve İlçe örgütleriyle dayanışma amacıyla gerçekleşen yemekte CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı katılımcılara teşekkür ederek bir konuşma yaptı. 

İstanbul’da iktidarı almak için ciddi çalışmalar yürütüyoruz' diyen Salıcı 'İstanbul’u CHP'ye kazandıracağız' mesajı verdi. Salıcı CHP olarak büyük bir gayret ve başarıyla çalıştıklarını ifade etti. 

Sanatçıların da yer aldığı yemeğe CHP İlçe Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ile Belediye Meclis üyelerinin bir kısmı katıldı. 

Yemeğe ayrıca;  Avcılar Belediyesi: Mustafa Değirmenci, Çatalca Belediyesi: Cem Kara.Kadıköy Belediyesi: Selami Öztürk, Adalar Belediyesi: Mustafa Farsakoğlu, Kartal Belediyesi: Altınok Öz, Sarıyer Belediyesi: Şükrü Genç, Ataşehir Belediyesi: Battal İlgezdi, Büyükçekmece Belediyesi: Hasan Akgün ve Bakırköy Belediyesi: Ateş Ünal Erzen de katıldı... - GERÇEKGÜNDEM -

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.