CHP’den “Ertuğrul Gülsever'e adaylık baskısı

CHP’den “Ertuğrul Gülsever'e adaylık baskısı
Hayatını sosyal demokrasi mücadelesine adayan Ertuğrul Gülsever’e Genel Merkez, İstanbul İl Başkanlığı ve İlçe Başkanlarının tekrar CHP İBB Meclis Grup Başkanvekili adayı olması yönünde baskı yaptığı belirtiliyor. İstanbulluların “Ertuğrul Abi” olarak tan
2 dönemdir CHP İBB Meclis Grubunun performansını en üst noktalara çıkaran Ertuğrul Gülsever ve arkadaşlarının oluşturduğu refleks, kentteki birçok olumsuzluğa karşı “hayır” haykırışının faili oldu.

DOĞRUNUN YANINDA, YANLIŞIN KARŞISINDA OLDUK”

 Büyükşehir Meclis Grubu olarak İstanbul ve İstanbullu için her zaman doğruyu savunduklarını, kamu yararı bulunmayan hiçbir projenin altına imza atmadıklarını, bundan sonra da çalışmalarını sosyal demokrat ilkeler doğrultusunda devam ettireceklerini belirten , adaylık için henüz karar vermediğini söylüyor. Gülsever, “İstanbullu’nun eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel alanları gibi yaşamsal noktaları için mücadele ettik ve mücadeleye devam edeceğiz. CHP İBB Meclis Grubu olarak, İstanbul’a yapılan her doğru ve iyi hizmetin yanında, yanlış hizmetin de karşısında olduk. Görev almasak bile, bu misyon ve vizyonu devam ettireceğiz” diye konuşuyor.

Gerçekleştirilecek Grup Başkanvekilliği seçiminde yeniden aday olması halinde Ertuğrul Gülsever’in oy birliğiyle seçileceğine kesin gözüyle bakılıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.