CHP’li Gençlerden Duyarlı Davranış

CHP’li Gençlerden Duyarlı Davranış
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları tarafından Doğu’da zor şartlarda okuyanlara ve onların ailelerine yönelik başlatılan “Bir parça da sen koy, bir çocukta sen sevindir” yardım kampanyası kapsamında Silivri’den gönderilecek yardımlar kolil
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen; dil, din, ırk ve renk gözetmeksizin, her kesimden insanın bugüne kadar yanlarında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirtti. 
Esen yazılı olarak yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizden gönderilecek yardımlar, bölgeye gönderilmek üzere hazır hale getirildi. Silivrili hemşehrilerimizin, bizlere ulaştırdıkları yardımlarla kampanyaya yoğun destek sağlıyoruz. Yardımda bulunan ve bulunmayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Yardımda bulunmak isteyen kişilerde önümüzdeki süreç için geç kalmış sayılmazlar. Çünkü yardımlarınızı ve desteklerinizi sürekli olarak toplamaya devam edeceğiz. Sadece Doğu’da zor şartlarda olan ailelerimiz ve gençlerimiz için değil, tüm Türkiye’de yardıma ve desteğe muhtaç kesimlere fabrikalarımızın da desteğini alarak, ulaştırmaya devam edeceğiz.

Çocuklar öldürülmesin diyerek terör propagandası yapılmadığı gibi, orada yaşayan mağdur vatandaşlarımıza da yardımda bulunmak suç değildir. Aksine bizlerin insanlık görevidir. Türkiye Cumhuriyeti toprakları, Misak-ı Mili sınırları içerisinde bölünmez bir bütündür, parçalanamaz. Orada yaşananları görmezden gelmemiz mümkün değildir. Bugüne kadar her kesimden insanın dertlerine, biz derman olmak istedik. Dünyanın neresinde olursa olsun, mazlumların acıları bizlerin acısı olmalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi gençleri olarak bizler, Dünyanın bütün halklarının yaşadığı acıların, işkencelerin, emek sömürülerinin ideolojik bakmadan hep karşısında olduk. Bizler yeri geldi Başbağlar’da olduk, yeri geldi Madımak’ta, Soma’daydık, Uludere’de sesimizi haykırdık, Gazze’nin çığlıklarını, İsrail Konsolosluğunda haykırdık, gün geldi Kobani’deki Kürt kökenli kardeşlerimizin yanında olduk, yeri geldi Türkmen kardeşlerimizin acısını paylaştık, onlara destek olduk. Hiçbir zaman ayrım yapıp, görmezden gelmedik. Orada ikamet eden vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm getirmek, sosyal demokrasinin ve Atatürkçülüğün gereğidir. Biz de bu gereği uyguluyoruz.
Acının dili, dini, rengi ve etnik kökeni yoktur. Acılar tüm dünyada ortaktır.


Tekrar tekrar altını çizerek ifade etmek istiyoruz; bizler terörün her türlüsüne karşı polisimizin, askerimizin kısacası devletimizin yanında olduğumuzu bir kez daha belirtiyoruz. Yaşanacak bir Türkiye’de barış, adalet, eşitlik, birinci sınıf demokraside buluşmak dileği ile.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.