CHP’LİLERDEN SALDIRIYA KINAMA

CHP’LİLERDEN  SALDIRIYA KINAMA
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Grup Başkanvekili Engin Altay ile CHP İstanbul Milletvekilleri Gürsel Tekin ve Enis Berberoğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’yla ayrı ayrı gelerek hafta sonu Bakırköy Cumhuriyet(Özgürlük) Meydanı’nda anayasa
Özgürlük Meydanı’na Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ile gelen Gürsel Tekin, son günlerde Hayır’ı destekleyenlere yapılan saldırıların artığına dikkat çekerek şunları söyledi: “Kamuoyu araştırmaları sonuçları; hayır oyları  evet oylarının çok önünde olduğunu ortaya koyuyor. Dolayısıyla bunlar da freni patlak kamyon gibi davranıyorlar. Özellikle bu saldırıları seçmen duyarlılığının fazla olduğu yerlerde yapıyorlar. Biz korkmadan hayır kampanyamızı artırarak devam edeceğiz.”

 

ENGİN ALTAY: DEMOKRASİYE YAPILMIŞ SALDIRI

 

Gürsel tekin ve Enis Berberoğlu’ndan sonra Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ile meydana gelen CHP Grup Başkanvekili kadınlara yapılan hain  saldırıyı demokrasiye yapılan bir saldırı olarak değerlendirerek, ”Burası Özgürlük Meydanı. Türkiye’ye mal olmuş bir meydanda; hayır propagandası yapan CHP’lilere yapılan saldırı, demokrasiye yapılan bir saldırıdır. Bu olayların tekrarlanmaması için siyasiler söylemlerine dikkat etmelidir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.