Davutoğlu, MYK Toplantısının Ardından Basın Toplantısında Konuşuyor

Davutoğlu, MYK Toplantısının Ardından Basın Toplantısında Konuşuyor
AK Parti'de tarihi MYK toplantısı sona erdi, Başbakan Davutoğlu, Erdoğan'la görüşmesinin ardından ilk kez açıklama yapıyor.
Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan  Ahmet Davutoğlu'nun dünkü görüşmesinin ardından flaş gelişmeler yaşandı.  AK Parti, olağanüstü kongreye gidiyor. Başbakan  Ahmet Davutoğlu başkanlığında 1 saati aşkın rötarlı olarak saat 12.14'te başlayan MYK, 12.50'de sona erdi. Kulislerden gelen bilgilere göre, kongre tarihi 22 Mayıs olarak belirlendi.

Başbakan Davutoğlu'nun, MYK'nın ardından, dünkü gelişmelerden sonra ilk kez basının karşısına geçti. Toplantının yapılacağı salona, yoğunluk nedeniyle dışarıdan sandalye getirildiği belirtildi.

Davutoğlu'nun açıklamaları birazdan gelecek...

ARKA KAPIDAN GİRDİ

AK Parti için tarihi olarak görülen MYK toplantısına gecikmeli katılan  Başbakan Davutoğlu, Genel Merkez binasına arka kapıdan girdi.


1 SAATİ AŞKIN RÖTAR

Resmi programa göre saat 11.00'de yapılması beklenen toplantı, Davutoğlu'nun saat 11.50'de Genel Merkez'e gelmesiyle gecikmeli olarak 12.14'te başladı. Kısa sürmesi beklenen toplantı 35 dakikada bitti.


Başbakan Davutoğlu, basın toplantısının ardından  Çankaya Köşkü'nde Genelkurmay Başkanı  Hulusi Akar'ı kabul edecek.

BOSNA ZİYARETİ İPTAL

Başbakanlık yetkililerinden edinilen bilgiye göre  Ahmet Davutoğlu, hazırlıkları sürdürülen Bosna-Hersek ziyaretini gerçekleştirmeyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.