Değirmenci: Manipüle ediyor yalan söylüyorlar

Değirmenci: Manipüle ediyor yalan söylüyorlar
Özcan Işıklar tarafından açıklanan anketi değerlendiren Selami Değirmenci, Işıklar'ın gerçek dışı anket ile algı oluşturmaya çalıştığını söyledi. Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, son günlerde açıklanan anketleri d
Sözlerine “Geçtiğimiz günlerde Sayın Belediye Başkanı yaptırdığı bir anketin sonuçlarını basın mensupları aracılığıyla kamuoyuyla paylaştı” diyerek sözlerine başlayan Selami Değirmenci, “Metropoll isimli şirketin yaptığı ankete göre Özcan Bey yüzde 51.2, Volkan Bey 37.8, beni ise yüzde 4,5’lerde gösterilmiş. Kamuoyuna soruyorum böyle bir şey olabilir mi? Silivrililerin memnuniyetsizliği görünmüyor mu? Göz göre göre anketleri manipüle ediyor, yalan söylüyor.

Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerime beni bölen olarak gösteriyorsunuz ve diyorsunuz ki “Selami’ye oy verirseniz, AK Parti gelir, MHP gelir.” Kendini göstermişsin yüzde 51.2, beni göstermişsin yüzde 4.5. Yahu kardeşim ben nasıl bölebilirim bu durumda, yaptırdığın ankete göre sen zaten kazanmışsın. Hani biz sizi bölüyorduk, hani seçim kaybettirecektik. Bu tarz, para gücüyle yapılmış anketlere inanmayınız. Kandırmaya, yalana, manipüle etmeye o kadar alışmışlar ki, kendi yalanlarına kendileri bile inanmaya başladı. 

“SİLİVRİ’NİN HİZMET ÖZLEMİ O KADAR UCUZ DEĞİL” 


 Ben inanıyorum ki, Silivri halkı 10 yılın hesabını size soracak ve 31 Mart’ta mührü Demokratik Sol Partisine vuracak. Silivrililer; yalana, ayak oyunlarına, Bulgaristan’a, Kıbrıs’a dur diyecek. Biz bu yola halk ile çıktık. Halk ile de yürümeye devam ediyoruz. Arkamızdan gelen on binlerce gönüllü insan 31 Mart’ta sandıkları patlatacaktır. Biz seçimi kazanacağız. Sen sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin bölgesinde, onların verdiği oyla gidiyorsun. Ama emin ol, artık onlar da sana oy vermeyecek. Sen adaylığı parayla satın alıyorsun, insanların oylarını satın alamayacaksın. Bu insanların oyları öyle ucuz değil, Silivri sevgisi, Silivri’nin hizmet özlemi o kadar ucuz değil.  Kamuoyuna bir kez daha manipüle edilmiş anketlere inanmamalarını, gerçek anket sonuçlarının bizleri birinci parti olarak gösterdiğini söylüyor, herkese sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.