Değirmenci’den Yıldırım’a ziyaret

Değirmenci’den Yıldırım’a ziyaret
Silivri Eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci’nin geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Yelken Restoran’da düzenlediği yemek çok konuşulmuştu.
 Değirmenci’nin Cuma günü Eski Silivri CHP ilçe Başkanı Abdullah Yıldırım’ı ziyareti de çok konuşulacağa benziyor.


Silivri Eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci, geçtiğimiz hafta Yelken Restoran’da düzenlediği yemekle çok konuşulmuştu. Yaklaşık 45 kişi ile birlikte Yelken’de yemek yiyen Değirmenci yemeğin amacını ise “Biliyorsunuz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerde ön seçim yoklamasından yana. Biz de böyle düşünen arkadaşlarımızla birlikte, yani 2014 yerel seçimlerinde belediye başkan adaylarının ön seçimle belirlenmesi gerektiğine katılıyoruz. Biliyorsunuz yerel seçimlerin öne alınmasıyla Aralık ayından itibaren Abdullah Yıldırım, Erdoğan Ataç, Yavuz Çengel arkadaşlarımızın isimleri daha etkin olarak duyulacak. Tabii ki onları da toplantılarımızda görmek isteriz. Bu toplantılar sadece örgütü hareketlendirmek ve ön seçim yapılması içindir. Kimsenin adaylığını engellemek ya da öne çıkarmak için asla değildir.” Şeklinde açıklamıştı.

 

YILDIRIM’A ZİYARET
 

Selami Değirmenci geçtiğimiz Cuma günü Silivri eski CHP İlçe Başkanı Abdullah Yıldırım’ı ofisinde ziyaret etti. Ziyarete Ünal Doğrul ve Kadir Sarıbaşak da katıldı.  Değirmenci zaman zaman bu tür ziyaretlerin olacağını söyleyerek “Silivri’de yerel seçimleri CHP’nin kazanmasının tek yolu ön seçimden geçer” sözlerini tekrarladı. Yıldırım Değirmenci’nin sözlerine katıldığını ifade ederek ziyaretten dolayı teşekkür etti. Yıldırım “Son günlerde yapılan anketlerin doğruluk payının olmadığını düşünüyorum. ” dedi ve ekledi “Biz 2009 yerel seçimlerini herkesi kucaklayarak kazandık. Bütün küskünleri partiye getirdik. Şu an Silivri CHP maalesef kötüye gidiyor” dedi.

KAYNAK:BÖLGEDE MEYDAN - MÜGE CESUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.