DEMİRAL’İN LİSTESİ HAZIR

DEMİRAL’İN LİSTESİ HAZIR
Silivri AK Parti İlçe Başkanlığının 21 Aralıkta yapılacak kongresi için mevcut ilçe Başkanı Dilek Demiral’in, yönetim listesini hazırlayarak İl Başkanlığına sunduğu öğrenildi.
 Demiral’in listesinde başta Silivri Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Saral olmak üzere, bir çok önemli isim yer alıyor.
21 Aralıkta yapılacak olan AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı kongresinde, mevcut ilçe başkanı Dilek Demiral ve AK Parti Meclis Üyesi Yusuf Köroğlu yarışacak. Yusuf Köroğlu, delegeleri gezerek destek arayışını sürdürdüğü öğrenilirken, Dilek Demiral’in ise yönetim listesini hazırlayapıp, AK Parti İl Başkanlığına sunduğu öğrenildi.  

DEMİRAL’İN LİSTESİNDE SÜRPRİZ İSİM SARAL

Dilek Demiral'a yakın kaynaklar’dan alınan bilgiye göre AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isimlerin sunulduğunu açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve genel başkan yardımcılarına yakınlığıyla dikkat çeken Mustafa Saral’ın da Demiral'ın listesinde yer aldığı yine yakın kaynaklar tarafından öğrenildi. Silivrispor eski kulüp başkanı, Başakşehir Spor 2.Başkanı görevlerinde bulunan Saral'ın listeye dahil olması "sürpriz" olarak değerlendiriliyor.  

LİSTEDE ÖNEMLİ İSİMLER VAR

AK Parti Silivri İlçe Başkan adayı ve mevcut İlçe Başkanı Dilek Demiral’in listesinde İşadamı, sağlık, hukuk, eğitim ve spor camiasından bir çok önemli isim yer alıyor. Dr.Bulut Banazılı, Yasin Danış, İsmail Ersoy, Halit Girgin, Hazım Aras,  Av.Nazlı Çetin, Av.Zeliha Bozkurt da listede yer alan isimler. Diğer yandan Demiral’in listesinde yer aldığı iddia edilen Gazeteci Refik Bek başta olmak üzere bazı isimlerin son dakika listeden silindiği öğrenildi. Yeni yönetim listesine son şeklini AK Parti İl Başkanlığına verdiği öğrenilen Dilek Demiral'ın, bölge halkının yakından tanıdığı ve sevdiği birçok ismi de ekibine dahil ettiği alınan bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.