DEMOKRASİ GELİŞMEZSE SANAYİ DE GELİŞMEZ

DEMOKRASİ GELİŞMEZSE SANAYİ DE GELİŞMEZ
CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yakuplu’da faaliyet gösteren Çuhadaroğlu Metal ve Alüminyum Fabrikası’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Alüminyum sektöründe faaliyet gösteren Çuhadaroğlu Metal ve Alüminyum A.Ş.’nin Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde bulunan fabrikasını ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şirket Genel Müdürü Kenan Aracı ve Genel Müdür Yardımcısı Metin Yılmaz ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Çelebi: Türkiye sendeleyecek
Türkiye’de sanayi sektöründe faaliyet gösteren firmaların yaşadıkları sıkıntıların ele alındığı ziyarette, özellikle imalat sektöründe yaşanan azalmaya değinildi. Bu konuda bölgesel teşvikler yapılması gerektiğini ifade eden CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, ülkenin temel sorunlarından birinin sanayinin gelişmemesi olduğunu, bunun ise demokrasinin gelişememesinden kaynaklandığını söyledi. Türkiye’nin, uygulanan politikalar ile ciddi anlamda sendeleyecek bir sonuca doğru gittiğini ifade eden Çelebi, Beylikdüzü’nü örnek verdi. İlçede büyük heyecanlarla açılan birçok AVM’nin beklediği verimi alamamasından ötürü kapanma aşamasına geldiğini belirtti.
CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan ve CHP Yakuplu Mahallesi Koordinatörünün de eşlik ettiği ziyarette, daha sonra Şirket Genel Müdür Yardımcısı Metin Yılmaz ile birlikte fabrikayı gezen CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, çalışanlarla da sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.