Develi milletvekilliği aday adaylığını açıkladı

Develi milletvekilliği aday adaylığını açıkladı
CHP Başakşehir İlçe Başkanlığı’nda yapılan İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adaylıklarının açıklandığı toplantıda konuşan Umut Veli Develi, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğine vekil olarak söz sahibi olmak istediğini açıkladı.
 

Develi milletvekilliği aday adaylığını açıkladı



Konuşmasında gazeteci kimliğine dikkat çeken Develi: “Yıllardır bir gazeteci olarak bu ülkenin milli ve manevi değerlerini savunan, kent sorunlarına duyarlı, emeğe ve emek hakkına sahip çıkan bir mesleki çizgi üzerinde yürüdüm. Gerek Cumhuriyet değerlerini, gerek Atatürk ilkelerini gerekse yeri ve zamanı geldiği, görev hasıl olduğu zamanlarda partimizi mesleğimle savundum.Geldiğimiz süreçte içinde bulunduğumuz şartlar, beni; mesleki alanı bir kenara bırakarak ‘siyaset’ mekanizması içinde daha etkin hizmet üretme düşüncesine yöneltti’’ dedi.
 
“ATATÜRK’TEN ALDIĞIM VECZ İLE ADAY OLUYORUM” 
Umut Veli Develi, CHP’den İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğunu şu sözlerle duyurdu: ‘’Atamızın biz Türk gençlerine veczettiği nutkundan aldığım hak doğrultusunda her noktası adeta işgal edilmiş ülkemizde Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğinde vekil olarak söz sahibi olmak istiyorum. Bu amaç ve düşünce ile atalarımın bana mirası, çocuklarımın bana emaneti olan partim Cumhuriyet Halk Partisi’nden Haziran ayında gerçekleşecek seçimlerde milletvekili adayı olmak üzere çalışmalarıma buradan start veriyorum.”
 
SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ AYRINTIDIR”
 Aday Adaylığını açıkladığı toplantıda; “Mevzu-u bahis vatan ise gerisi teferruattır!” sözünü anımsatan Umut Veli Develi; ‘’Aile, eş, dost, arkadaş diye bakmam, inandığım yolda yürürüm. Gün artık sadece Mustafa Kemal’in ve CHP’nin askeri olma günüdür’’ sözleriyle büyük alkış aldı. Toplantıya İlçe Başkanı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.