Devleti yağmalattılar!

Devleti yağmalattılar!
CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, devletin el koyduğu fakat korumaya almadığı Esenyurt’taki FETÖ yurdunun yağmalanmasını değerlendirdi:
Esenyurt İncirtepe Mahallesi’nde Esenyurt Belediyesi’nin yer tahsisi ile 2012 yılında hizmete açılan Fatih Üniversitesi Öğrenci Yurdu’nun devletin el koymasının ardından kimliği belirsiz şahıslarca yağmalanmasını değerlendiren CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, yetkililerin sorumsuzluğunun vatandaşın parasına mal olduğunu söyledi.

ŞİKAYETLER SONUÇSUZ KALDI

CHP’li Başkan Gökmen, 5 yıldızlı otel konforunda organize edilen FETÖ yurdunun devletin el koymasının ardından 1 aylık süre içerisinde hergün defalarca yağmalandığını, mahallelinin Esenyurt Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı’na ilettiği şikayetlerin de sonuçsuz kaldığını ifade etti.

NE İSTEDİLERSE VERDİLER, ŞİMDİ YAĞMALATIYORLAR!

Geceleri tinercilerin de konaklamaya başladığı öğrenci yurdunun derhal korumaya alınması gerektiğini söyleyen CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, “Ne istedilerse verdik diyenler, bugün verdiklerini geri almak adına el koyma işlemi yapıyorlar ama el koyduklarını vatandaşın yararına kullanmak yerine çürümeye terk ediyorlar. Bugün burada gördüğümüz manzara vicdanımızı sızlattı. Televizyonlardan klimalara, perdelerden ranzalara, yataklardan jeneratöre kadar bir öğrenci yurdunun ihtiyacı olan her malzemenin talan edildiğini gözlemledik. Mahalleli ile konuştuğumuzda, kendilerinin defalarca yetkililere yazılı ve sözlü müracaat etmelerinin de sonuçsuz kaldığını öğrendik. Esenyurt Kaymakamlığı, Emniyet Müdürlüğü ve kandırıldığını iddia eden AKP’li Esenyurt Belediyesi yönetimini göreve davet ediyorum. Burada bir an önce koruma tedbiri alınmalı ve vatandaşın cebinden çıkan milli servetin yağmalanması geç kalınmış olmasına rağmen sonlandırılmalıdır” dedi.

KUR’AN ve DİNİ KİTAPLAR YERLERDE

Devletin terör örgütlerinin kurumlarını kapatmasını ve mallarına el koymasını doğru bulduklarını da belirten CHP’li Başkan Gökmen, “Gördük ki, yaşanan yağma sırasında Kur’an ve dini kitaplar yerlere saçılmış. Gençlik Kolları üyesi arkadaşlarım kutsallığımızın kitabını yerden kaldırdılar. Din ticareti yapanlara, dini siyasete alet edenlere buradan bir kez daha sesleniyorum; biz dinimizi de, kitapları da sizlerin sömürüsünden kurtaracağız” diye konuştu.

KAYMAKAMA BİLGİ VERDİ

Esenyurt Kaymakamı ile telefonda görüşerek durumu izah eden ve devletin bu yağmaya bir an önce son vermesi gerektiğini ileten CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, Esenyurt’ta el konulan kurumların akıbetlerini inceleyeceklerini, vatandaşın yararına kullanılması gereken bina ve malzemelerin de takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.